Přejít na obsah

jasukv

Uživatel
  • Počet příspěvků

    2
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil jasukv

  1. ZDRAVÍM,PROSÍM O RADU - AUTO NEJEDE, NETÁHNE, diagnostika píše chybu 16485 -Měřič hmotnosti vzduchu ( G 70 )/ Nesmyslný signál/, kdo mi poradí co s tím a kde najdu ten měřič nebo je to nějaký ventil? Díky.

    Mě pomohlo vyčistit váhu vzduchu (měřič hmotnosti vzduchu) speciální spreyem na čištění této váhy vzduchu. Od vyčištění mám ujeto víc jak 20.000 k a v pořádku, závada ihned byla odstraněna.

  2. Mám dotaz. Za jízdy se mi rosvítila kontrolka oleje, ale oranžově. V příručce jsem vyčetl že by mělo jít o nízký stav oleje. Zastavil jsem, vypnul motor, potom znova nastartoval a kontrolka svítila zase. Dojel jsem do garáže a zkontroloval jsem olej. Bylo ho tam trochu pod půlkou mezi ryskami, tak jsem tam tak 0,2 l dolil. Nastartoval jsem a kontrolka uš nesvítila. Je to ale zvláštní, že by to hlásilo nízký stav oleje když ho tam bylo mezi ryskami. Nemůže být problém někde jinde ? 1,6 75kw 2001.

    Stalo se mi to na služební Octávia 1,9 TDi a došli jsme k závěru, že mi to udělal spínač víka přední kapoty. Normálně vypadl konektor a po spojení zase vše OK. Nejprve jsem se vyděsil že nemám dostatek oleje, ale byl to opravdu rozpojený spínač zámku přední kapoty.

×
×
  • Vytvořit nový...