Přejít na obsah

Kelim

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Kelim

  1. před 22 hodinami, LucasCZE napsal:

    Ted ti nejak nerozumim. Psal jsi: "Chtěl jsem denní svícení do mlhovek tak jsem chtěl nejdřív nastavit ameriku a pak mlhovky na 60% ,ale nějak mi to nejde." Ale na obrazku je videt, ze ti to napsalo "Kodovani prijato". A ted pises, ze jsi nenastavil ani Ameriku, ale pritom vsechno v pohode. Tak mas tam tu Ameriku nakodovanou, nebo nemas? Pokud mas, tak by ti pri zaplem zapalovani a povolene rucni brzde mela svitit potkavaci svetla.

    No vše napsalo že přijato a nic amerika se nekonná. 

  2. Tak jsem to zase podělal: nastartuju radio normálně naběhlo vyjedu od garáže cca 15 metru a najednou vložte pin. Ten samo nemám tak jsem zkusil čtyři jedničky a neplatný kod radio blokováno . Pokaždy když jsem měl odpojenou baterku tak se načetlo teď jsem měl venku tu pojistku a ejhle problém . Nevíte někdo co s tím. Už mě z ty navigace asi šlehne.

  3. Nevíte někdo proč se mi Nexus automaticky zapínal při nastartování a teď ani ránu. Už mě štve že po každém nastartování musím pouštět radio když to před tím chodilo . Nastartoval jsem a rádio hrálo teď nic. Nikde jsem v tom nehrabal ani v nastaveni prostě to přestalo chodit :kol-32: . Dík za rady. Je to na OC 2

  4. Prosím o radu koupil jsem OII s nexusem byla tam německá verze- přehráno na českou dále navi nenačetla signál - vytažení antény už načte a navi asi chodí , ale proboha proč nemluví . Nevím jestli tam mám něco blbě nastavenýho nebo je zas něco v hájí . Nemáte někdo návod jak se to obsluhuje. Díky za radu. To víte teprv ze škodovkou začínám byl jsem renaulťák  :kol-32:

    Hm jsem to ale  :kol-27: bylo to vypnutý v nastavení

  5. Prosím o radu koupil jsem OII s nexusem byla tam německá verze- přehráno na českou dále navi nenačetla signál - vytažení antény už načte a navi asi chodí , ale proboha proč nemluví . Nevím jestli tam mám něco blbě nastavenýho nebo je zas něco v hájí . Nemáte někdo návod jak se to obsluhuje. Díky za radu. To víte teprv ze škodovkou začínám byl jsem renaulťák  :kol-32:

×
×
  • Vytvořit nový...