Přejít na obsah

kukulka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil kukulka

  1. Rád bych se zeptal, jestli je možné na ráfek 6JX17 ET45 (primárně určený pro pneu 205/50 R17) nasadit gumu 225/45 R17.

     

    Mám zimní ALU disky 6JX17 ET45, na které jsem omylem koupil špatný rozměr pneu, konkrétně 225/45 R17 94H - Continental - TS-860 FR XL. Takže nyní řeším, jestli gumy složitě vracet a koupit 205/50, kterých je na trhu velmi málo, anebo to zkusit nasadit. Netuším ale, jestli je to vůbec proveditelné a hlavně jestli je to dobrý nápad.

  2. Už nějaký čas se potýkám se zvukem připomínající klepání nebo bouchání a nejvíce je to slyšet z interiéru a pouze při volnoběhu. Někdy to slyšet není vůbec, někdy málo a někdo hodně. Dříve byla kadence mnohem pomalejší, teď je to jak z kalašnikova.

    Někde jsem našel zmínku o uvolněném palivovém potrubí které rozonuje v podovzku (bohužel zdroj nemohu dohledat), prý častý problém a stačí to nějak odizolovat. Auto dnes bylo na servisní prohlídce, kde to prý vyřešili nějakou pěnou. Po nastartování kupodivu vše ok, dojedu domů ok, za hodinu znovu nastartuju a najednou je zvuk několikanásobně výraznější, než kdy předtím. Řešil jste někdo už něco podobného?

     

    SII/3,6/2013

     

     

×
×
  • Vytvořit nový...