Přejít na obsah

tyrms01

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem tyrms01

  1. Ahoj, tak i já přispěju se svojí troškou do mlýna. Mám G-Tec od listopadu 2014. Dodnes najeto cca 32 000 km. Mám za sebou dvakrát dovolenou u moře (2015 Chorvatsko, letos Itálie). Jak tady zaznělo, Chorvatsko je prakticky bez CNG, takže jsem vůbec neřešil nějaké hledání v Záhřebu. Jinak Rakousko a Německo bez problémů a za rozumné ceny. Dokonce v Rakousku jsem tankoval nejlevněji za celou dobu, co jezdím na CNG, a to u dálnice na Brenneru. V Itálii je mírně dráž, ale vzhledem k místním cenám benzínu a nafty taky velice přijatelné. Síť v Itálii je snad nejhustější, se kterou jsem se dosud setkal. Jeli jsme vždy tempomatem 120 km/h a průměrná spotřeba kolem 3,5 kg, takže naprostá spokojenost. Jinak domácí běžný provoz denně do práce a z práce, nějaké pojíždky po městě a víkendové jízdy - dlouhodobá spotřeba 3,6 kg/100km. Zdar plynařům!
  2. Ahoj, to atd. znamena ze uz jsem si na dalsi nemohl vzpomenout, nic za tim nehledej :-)
  3. Ahoj, tak dnes jsem navštívil ferdu25. Mám to k němu sice 200km, ale vůbec nelituju. Profík, výborná práce. Díky ferdo! Dokódováno: Corner přední mlhovky Svícení obou zadních mlhovek současně Protočení ručiček po zap. zapalování Aktivace leaving home Timer, lap time Sklopení zrcátka při zpátečce Světelná houkačka s př. mlhovkama atd.
  4. Ahoj, zdravím kolegy plynaře, ale i všechny ostatní! Taky jsem si udělal radost a od listopadu mám v garáži G-tec. Dnes ráno se mi ale přihodila nemilá věc. Tentokrát přes noc auto parkovalo venku. Ráno zhruba -2°C a namrzlá okna. Nastartoval jsem, spustil ofuk okna na max. a šel škrábat. Start na plyn bez problémů, ale po zhruba 2 min. nastal nepravidelný chod motoru až to zcela zdechlo. Poté byl okolo auta i uvnitř silně cítit plyn. Auto nechtělo znovu nastartovat. Povedlo se asi na 3. pokus. Po nastartování jsem se rovnou rozjel a další provoz bez problémů. Máte někdo podobnou zkušenost?
×
×
  • Vytvořit nový...