Přejít na obsah

Tector

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Tector

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. A to je ten problem, vůbec nevíte o čem mluvíte a komentujete. Stydlo mi každe auto tím spíš když dostalo naloženo, i když takhle žádné. Ale tady jde o něco jiného, to praskání není slyšet jen když vypnete motor ale i za jízdy .. a je to vážně hlasité, nekomfortní a navíc dost trapné když vedle vás někdo stojí na červenou a tlemí se vám co to máte za křáp. Natočím video, mimochodem co jsem vypozoroval tak se problém týká jen nových verzí 1,2 tsi... respektive 66kw (fabia3, toledo, rapid)
  2. Seat toledo 1,2 66 kw , pukání/cinkání je slyšet i za jízdy a samozřejmě po zastavení a vypnutí motoru. Pozorujete to ještě někdo? Děkuji.
  3. Pětiletá záruka ve formě: mobility plus , je platná pouze při servisování vozu v autorizovaném servisu. V moment kdy nedodžíte termíny servisních ukonu a nebudete jezdit do autorizovaného servisu záruka zaniká a zůstává standardní (2 roky či přikoupená standardní delší) případně dokoupená viz Mr.Pavka. Z toho vyplývá že Mr.Pavka do autorizovaného servisu jezdit nemusí protože má dokoupenou záruku standardní. Na druhou stranu s autem s jakoukoli zárukou bych prostě vybral dobrý autorizovaný servis a jezdil tam dokud neskončí. Proč se s nimi pak zbytečně dohadovat že ten garážník co mi dal štempl skutečně používá správné postupy a díly. A v době elektronických servisních knížek už vůbec..
×
×
  • Vytvořit nový...