Přejít na obsah

KKarlos111

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení KKarlos111

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Nedavno mi preskocila moje 1.4 tsi.nyni vse opraveno a jezdi ale pocitac mi hlasi maly tlak oleje na nastavovaci vacky(ten jediny se nemenil cca 12 000kč).je mozny ze by se pri preskoceni a potkani motoru nejak poskodil?dali jsme nove cerpadlo a nic se nezmenilo.tak nevim jestli jit po tom nastavovaci nebo co by tam jeste mohlo byt?
  2. S prestavovacem nikdy problem nebyl proto hledam reseni jak vymenit jen ty ozubeny kola a vyhnout se te nesmyslne palce dvanacti tisic.
  3. Potkal.par ohlych ventilu jinak zadna hruza.nastesti to skocilo jen pri startovani.prebrouseni hlavy novy ventily vahadla a zdvihatka.tesneni atd atd.
  4. Zdravim mam skocene rozvody na 1.4tsi najeto 160tis.po dlouhem hledani volani bez uspechu se obracim na vas.jde mi o ozubene kolo na vacce kde je nastavovac.da se vubec sehnat jen to ozubene kolo bez nastavovace? S tim ze vlastne stary nastavovac nasroubuji na nove ozubene kolo.vsude to maji komplet cca 12 tisic coz mi prijde na palici!!momentalne nevim co s tim.dekuji vsem za kazdou radu.
×
×
  • Vytvořit nový...