Přejít na obsah

dipol111

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem dipol111

  1. dipol111

    Nestartuje

    Dal jsem novej faston, všude očištěno od oxidace a cívka u startéru startuje zkratovaná i 6m dlouhým drátem, takže cívka by to být neměla...
  2. dipol111

    Nestartuje

    Tak jsem udělal manželce spínač, kterým se překlenuje spínací skříňka. Dnes po dlouhé době auto opět nestartovalo, při startování klíčkem i pomocným tlačítkem se startér neotočil a ani v něm necvaklo, ventilátor přepnutý na 3 rychlost se při startování odpojoval. Manželka startovala opět kusem drátu tím, že spojila na startéru startovací kontakt (cívka) s kontaktem +12V (na startéru). Může mi prosím někdo poradit, kde by to tedy mohlo být dál? Už jsem v koncích. Předem díky moc.
  3. dipol111

    Nestartuje

    Tam jsem právě žádnou nenašel
  4. dipol111

    Nestartuje

    Prosím tě, jaké číslo má pojistka, která je v cestě od baterky ke spínačce? Chtěl bych u ní napružit kontakty, ale nemohu ji ve schematu najít.
  5. dipol111

    Nestartuje

    Můžeš prosím hodit odkaz? Dík.
  6. dipol111

    Nestartuje

    Občas se manželce stává, že po otočení klíčku se startér netočí a vetšinou v něm ani necvaká pastorek (někdy cvaká a někdy ne). Naučil jsem manželku kusem drátu spojit na startéru startovací kontakt (cívka) s kontaktem +12V (na startéru). Takto nastartuje vždy bez problémů. Někde mezi kontaktem na startéru (cívka) a +12V na baterii musí být špatný kontakt a ztrácí se tam proud. Mohl by mi prosím někdo popsat celou cestu tohoto vodiče (včetně míst, kde je vodič přerušen nějakými konektory, nebo relátky) od startéru až k akumulátoru? Vím, že od startéru vede vodič do spínací skřínky, ale jestli vede na přímo, nebo přes pojistkovou skříň, nebo nějaké relátko, to netuším. Od spínací skříňky vede dál do pojistkové přímo na +12V ? Předem moc díky za jakoukoliv radu. Manželce to bohužel blbne vždycky, když nejsem s měřákem nablízku.
×
×
  • Vytvořit nový...