Přejít na obsah

spatnoch

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem spatnoch

  1. Ahoj, já ty originály kupoval od člena tady toho fóra za 17.
  2. Ahoj, nene, sehnal jsem originály nakonec.
  3. 101t km právě jenom. Ale četl jsem, že normální tlumiče vydrží více. Ty DCC odchází fakt rychle.
  4. Díky. Nevíte někdo další konkrétní info k těm DCC tlumičům? Nerad bych koupil něco, co budu za 10tis znovu vyměňovat, když už je to to vyšší investice. Díky
  5. Ahoj, mám Superba 2017, Laurina, 4x4, 140kw. Vytekly mi přední tlumiče. Originál stojí 12tis. Kč. Našel jsem Bilsteiny za 6400 Kč. https://www.profidily.cz/tlumic-perovani-bilstein-23-238978-282358.html#reference-numbers Máte s DCC tlumiči Bilstein nějakou zkušenost? Nebo mám jít do dražšího originálu? Díky moc za jakoukoliv reakci.
  6. Zdravím, chtěl bych se pro začátek zeptat, jaký je rozdíl motorů BZD a CDAA. Někde jsem četl, že u CDAA byl problém s rozvody (napínák) a s pístovými kroužky (spotřeba oleje) a u BZD se problémy týkaly pouze rozvodů. S únikem oleje a karbonizací pístních kroužků problém nebyl. Je to tak? Zároveň bych se chtěl zeptat, jaký servis byste udělali ihned po koupi Superba. Koupil jsem Superb 2 před FL, 2008, 1.8tsi, BZD, najeto 158t km. Vždy, když jsem kupoval auto, tak jsem automaticky měnil i rozvody pro jistotu. V Blansku ve Škodovce mi řekli, že rozvody jsou nesmrtelné. Mám v plánu vyměnit komplet všechny filtry, olej, zkontrolovat všechny provozní kapaliny, preventivně udělat i rozvody a vodní pumpu. Udělali byste preventivně i něco dalšího? Jsou obecně u BZB nějaké strašáky, kterým se dá předem s dobrým servisem vyvarovat? Díky moc za zpětnou vazbu.
×
×
  • Vytvořit nový...