Přejít na obsah

gargy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení gargy

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Díky moc! U mě to bylo něco podobného, mám větší displej, ale v podstatě to bylo to samé, i obrázek auta byl totožný. Zvláštní ale je, že to vyskočí hned po startu a ne za jízdy. Ještě jsem si říkal, že někde na parkovišti zkusím, jak se bude chovat ABS při silném zabrždění. Pokud by nefungovalo, mohl by být problém i v něm, takže jak jsi psal, že ti očistili kroužek od ABS, možná je to taky můj problém. Omlouvám se, klidně téma přesunu, můžu to nějak udělat sám?
  2. Ahoj všem, Po přezutí na letní mi jako klasicky po několika metrech, co jsme vyjel ze servisu začla svítit kontrola tlaku v pneu. Zastavil jsem a na rádiu jsem ji vyresetoval. Vše ok. Po asi dvou dnech mi - hned po nastartování, bez rozjezdu, vyskočila chyba zase. Vyresetoval jsem a řekl jsem si ok cajk, stane se ... Jenže po asi dvou dnech ten stejný problém. Hned po startu. Vyresetuji a jedu. Nevíte, čím by to mohlo být? Už jsem resetoval asi 4x. Ještě jsem vypozoroval, že když mi chyba po startu vyskočí a já se pokusím tlak přes rádio nastavit, vyskočí mi hláška: tlak v pneu se nepodařilo uložit. Popojedu pár cm a pak už se tlak uloží. Kola jsem samozřejmě kontroloval a všude jsem nastavil 2,6. Napadlo mě, jestli to nemám moc, i když ze servisu jsem měl 2,6 - 2,8, tak jsem to srovnal na 2,6 na všechny kola. Za každou radu budu rád. F3 - rv2016 Díky.
  3. Dobrý den, Mám problém s kontrolkou nabíjení baterie. Poprvé se mi to stalo tak před čtvrt rokem (tehdy jsem si říkal že to asi nic nebylo), pak dlouho nic, až teď v pátek. Když jsem jel a přeřadil z 3 na 2, začala mi svítit kontrolka baterie, ale motor běžel, jelikož jsem byl rozjetý auto cuklo a kontrolka přestala svítit. Baterie měla už za sebou spoustu let, tak jsem o víkendu koupil novou. Bohužel baterií to asi není, protože jsem jel dnes (zase na 2) baterie začla opět svítit ale auto bylo nastartované. Nepocítil jsem ani žádné cuknutí. Zastavil jsem, vypl jsem motor, nastartoval a baterie přestala svítit. Nevíte čím by to mohlo být ? Díky za každou radu.
×
×
  • Vytvořit nový...