Přejít na obsah

Atsalf

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Atsalf

  1. To souhlasím, je to strašný rozdíl v barvě, ale i v intenzitě. Diky parabole sice svítí dál, ale jinak je to nesrovnatelné.
  2. Zdravím, tak jsem se stal majitelem Rapida.Zatím jen nadšení a doufám, že to tak zůstane. Na fotky zatím nebyl čas. To víte, ty projížďky se všemi... Fotky dodám a popis taky.
  3. Asi tak, sklady potřebujou mít prázdný. Fotky dám.
  4. Tak jsem se dnes dozvěděl, že auto budou vyrábět v pondělí 14.12. a v pátek 18.12. mi ho předají. To bude teda týden....
  5. Zdravím, tak dnes nová informace. Volali z showroomu a auto bude v 51. týdnu.Takto jsem nečekal.
  6. To Rypicong:upřímné vyjádření. Já mám Opla hopla Meriva toho staršího a ten nevrže, ale zase se mu pokazil kompresor klimy. Oprava jen 37000 a to, že mu upadávají gumového dorazy,ze odešla spojka, výfuk, to už neřeším. Kupoval jsem ho nového a má najeto 115000 km. Opla už opravdu ne.
  7. Zdravím Rapidí lide! Tak i já jsem se stal čekatelem na ŠR. Objednal jsem ho 6.10.2015 a přiznal jsem se až teď, neboť jsem procházel všechna témata a "studoval" vaše příspěvky. Chvílemi jsem byl na vážkách, jestli jsem udělal dobře, ale nakonec jsem se ujistil, že ano. Čekací doba na dodání je 12 týdnů, což vychází na 1. týden roku 2016. Prodejce ale slibuje, že by to mohlo být o 1 - 2 týdny kratší. Tak uvidíme. Spíše počítám s variantou začátek ledna. Asi vás bude zajímat konfigurace. Ta je jednoduchá: ŠR SB Style 1,2 TSI, 81kW, manuál, paket Style +, radio Bolero a SmartLink (tady si nejsem jist, jestli jsem udělal dobře pode vašich zkušeností, ale třeba se něco pohne k lepšímu). A abych nezapomněl na barvu, tak červená Corrida. S barvou to bylo dilema. Modrá Race je úžasná, ale dát 12900 Kč za krásu a čekat až někdo vyryje rychlé pruhy klíčem... Raději počítám s nějakým vylepšením.
×
×
  • Vytvořit nový...