Přejít na obsah

mafiosso

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem mafiosso

  1. Tak už zkoušel, a závadu jsem vyřešil. Sice ve výpisu chyb nebyla žádná závada týkající se klimatizace (v sekci Motor 01), ale byla tam pořád se opakující chyba, že jednotka je špatně kódovaná, v kódování bylo číslo 00095, pro mou výbavu, ale mělo být 00071. Tak jsem změnil kódování, vypnul klíčky na více než minutu a po nastartování klimatizace naběhla jako drak:). Takž díky za rady.
  2. Tak chladivo jsem nechal doplňovat, ale nebylo co, prý ho tam bylo akorát. K tomu ventilu - takže nestačí přivést napětí natvrdo? Kabel od svorkovnice ke kompresoru raději ještě překontroluju, ale vypadal celkem k světu. Jinak našel jsem ten regulační ventil - za 2500, což se mě zdá teda dost vzhledem k ceně jetýho kompresoru. Jinak tlakové čidlo jsem nekontroloval - považoval jsem za přímější jít po tom, jestli klimakompresor vůbec sepne. Ten diagnostický přistroj je co? Díky za odpovědi
  3. Zdravím, mám problém s manuální klimatizací na Fabia 1.4 16V 55kW, ročník 2000, která se vůbec nesepne. Svítí tlačítko AC, ale nedojde k zakolísání otáček ani k chlazení, kompresor zůstává studený. Dnes jsem proměřil přívod k elektromagnetickému ventilu. Došel jsem k tomuto závěru. 1) Přívod vykazuje ~8V bez nastartovaného motoru a ~10V při běžícím, přívodní kabeláž je místy prodřená až na měď 2) Mezi dvěma piny kompresoru je nekonečný odpor - přerušená cívka? 3) Při přivedení napětí 12V na elektromagnetický ventil se nic nezměnilo Chci se zeptat, jestli je elektromagnetický ventil vadný a jestli lze nějak koupit zvlášť. Nebo je jedinou možností nový/bazarový klimakompresor. Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...