Přejít na obsah

RaDiS234

Uživatel
  • Počet příspěvků

    102
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

O uživateli RaDiS234

  • Narozeniny 19.3.1996

Kontaktní metody

  • Skype
    radis234

Návštěvy profilu

6 853 zobrazení profilu

Oznámení RaDiS234

Nováček

Nováček (1/14)

26

Popularita

O mně

Mám 20 rokov a milujem autá. Mojim koníčkom je možno až prehnaná starostlivosť o svoje auto. Som schopný leštiť a čistiť každý centimeter interiéru aj exteriéru aj viac krát za deň. Strašne rád si auto aj opravujem a pridávam mne sympatické "vychytávky".

 

Moje prvé vlastné auto je Škoda Fabia III vo výbave Style Plus s motorom 1.2TSI, 81kW. Auto je v hnedej Topaz metalíze so 16" originál Škoda Antia diskami a Bridgestone pneumatikami. Auto je v plnej výbave spolu so Simply Clever paketom, koženným multifunkčným volantom, 6,5" rádiom Bolero, béžovým interiérom, Škoda Surround audio systémom, Piano Black interiérovým obložením. Auto vyrobené 12.2015, kúpené ako skladové vozidlo 10.5.2016.

 

Predtým som sa fúrikoval na Škoda Octavia I Elegance s motorom 1.9TDI, 81kW s čipom na 107kW od firmy ProfiTuning. Auto bolo striebornej metalízy so 17" striebornými diskami. V aute bolo dvoj dinové dotykové rádio a 4x JBL Reproduktory, 130W/každý + 1000W Aktívny subwoofer JBL. Dorábané modré podsvietenie priestoru pre nohy a vymenené všetky žiarovky za biele LED. Dorábaný RS Spoiler a znížený športový podvozok. Disky s pneu mali šírku 245mm a pneumatiky boli nízkoprofilové. Bolo cítiť každú skalku na ceste a tlmiče a čapy trpeli no auto sedelo na ceste super aj vo veľkých rýchlostiach. 

 

Priťahuje ma všetko výkonné s dobrým audio systémom a super výzorom. Jedno z najobľúbenejších vozítok aké som kedy šoféroval je Ford Mustang Shelby GT-500. Čo sa týka menej športových mestských alebo rodinných traktorov, obľubujem značky Volkswagen (Golf MK7, Passat B7/B8) a Škoda (Fabia III, Octavia II RS BT, Octavia III, Octavia III RS230, Superb III).

 

To by bolo asi tak všetko. Koniec koncov aj tak si to nikto neprečítal a kto si aj prečítal stratil 3 minúty svojho drahocenného života pre úplne zbytočné informácie o jedincovi rodu mužského, zrodu drobného, vzhľadu erotičného. Som rád a je mi cťou, že môžem byť súčasťou Škodahome komunity. Dúfam, že somnov nebude mať nikto problém. Kto áno, je to jeho problém.

×
×
  • Vytvořit nový...