Přejít na obsah

jakub.sara

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení jakub.sara

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dnes jsem přes VAG zkontroloval Komfort system a neukázalo mi to žádnou chybu. Na fotkách je vyfoceno za 1, celá pojistková skříňka, za 2, po odstranění pojistky číslo 58, multimetr ukazuje 0,01A. Po vložení a vytažení pojistky číslo 46, multimetr ukazuje hodnotu 0,03A po vrácení obou pojistek 0,06A. Ještě přikládám video: Řešení někdo?
  2. Ano jsem druhý majitel. Jako první majitel byl pán z vesnice, který to provozoval na nákup do města a na ryby. Pamatuji si, že při prodeji mi říkal že měnil motorek pro stahování oken pro jedny dveře jen nevím už které. Myslíte si že by třeba mohl být špatně zapojený nebo nateklá voda u motorku a díky tomu nevypne ŘJ?
  3. Dnešní moje testování ukázalo toto (vždy zamčené auto): po 30minutách to ukazovalo 0,06A (60mA), po odpojení autorádia (opět po 30minutách) 0,05A (50mA), při vyndané pojistce číslo 58 (el. okna) klesla hodnota na 0,00A (zamčené a po 30minutách a stále odpojené rádio), po odpojení druhé pojistky na el. okna číslo 46 a zapojení pojistky 58 se hodnota pohybovala na 0,03A (30mA) (zamčené a po 30minutách a stále odpojené rádio). Vypadá to tak že je problém od pojistky 58. Je to možné? Jak řešit dále? Díky za tipy. Ještě zítra zkusím VAGem diagnostiku na ten komfortsystem.
  4. autorádio má přeci zvlášť pojistku, myslím že je to hned pod zásuvkou (zapalovač) a tu když jsem vyndal tak to skočilo o 0,01A, nebo ten stálí proud je na tu pojistku BSG? A neřeší určitě proč při vytažení pojistek na okna to klesne o 0,06A.
  5. Zdravím, mám Škoda Fabia 1.2HTP 47kW, rv 2004. Baterka se mi vybije po nabití asi do 5ti - 7dnů. Zkoušel jsem měřit a hodnotu mám 0,17A při zamčeném autě - což je hodně. Po vyndání pojistky BSG, klesne na 0,07A a po vytažení pojistek na stahování oken klesne na 0,01A - což by tedy bylo ok. Nevíte někdo jak vyřešit, co zkontrolovat? Světla v interieru zhasínají atd., vše co se tu radí jsem zkontroloval. Děkuji předem za jakoukoliv radu. Jakub
×
×
  • Vytvořit nový...