Martin Štipák Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 Dobrý deň, mám taký menší problém nejdu mi el. predné okná. To je už jasné z názvu tématu Všetko som skúšal prezeral som poistky, skúšal som či sa motorček nespálil a ten ide, nastriekal som sprej do kontaktov či není zaoxidovaný a nič... Spínače svietia ale okná nejdu, ani pravé ani ľavé. Neviete poradiť de ešte môže byť chýba? Je niekde v palubovke aj nejaké relátko na el.okna či jak?? vopred ďakujem za všetky kladné odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 Mohla odejít ŘJ dveří.. máš face nebo předface? když podržíš klíček v odemčené/zamčené poloze, tak okna sjedou/vyjedou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 (editace) Jednou se mi stalo,že jsem měl zlomený drátek co jde do dveří.Byl to ten co vedl do toho centrálního rozvodu na zavírání a otvírání oken a zrovna to bylo v té gumové krytce co je mezi karoserii a dveřmi.V zimě ta izolace ztvrdne a pak se to láme.Vyzkoušej jestli tam všemi drátky prochází elektrika.Okna můžou být taky přimrzlé.To se mi taky stává a pak nefungujou. Editováno: 30. Prosinec 2010, autor: Fosgen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Štipák Vloženo 30. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 Fabii mám faceliftovou r.v 2004 december ... Tak keď zamikám tak z oknamy nič nerobí.... ale vyskúšam to z tým prúdom, ale má to vplyv aj na spollujazdcové dvere? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Štipák Vloženo 4. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2011 Môže mať RJ šoférových dverí alebo kábeláž vplyv na ľavú stranu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Štipák Vloženo 8. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2011 Už som vyskúšal všetko, a zistil som jednu vec nejde prúd komplet už v stlpíku... taže chyba bude niekde pri svorkovnici... neviete poradiť kde je a ako sa k nej dostať bez nejakých strát?? za vaše rady ďakujem vopred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wessy Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 prosím vás poraďte mi,když mi nejde otevřít okýnko jen u spolujezdce, ale od řidiče ho otevřu bez problému,kde může být chyba??předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 v tomhle případě na 99% ovládač vyzkoušel bych ho vyndat, vyčistit a zandat...pokud to nepomůže, tak vyměnit (na vrakáči za pár kaček) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Štipák Vloženo 11. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Problém je že to som už skúšal, zobral som tp jednotku zo strýkovej fabky a nič..... proste tam nedochádza prúd mám to aj odmerané.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 tak možná ještě kabeláž?... jestli to jde od řidiče tak by nemusela být vadná řj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Štipák Vloženo 12. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2011 a podla zistím či to je v kábeláži??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 (editace) No já mám jenom schéma předface, ale aspoň zhruba by to mělo sedět. Píšeš, že ŘJ ve dveřích řidiče nemá vůbec napájení. A není třeba jenom přerušená pojistka ? Dej schéma, které máš ty, pak se dá něco vymyslet... Jíra el_okno_predni_leve_predface.pdf Editováno: 14. leden 2011, autor: Jíra_82 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 Schémata pohledej zde: http://www.ulozto.cz/soubory/ivomb/documents/?_fid=6ec6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajazz Vloženo 15. leden 2011 Sdílet Vloženo 15. leden 2011 Prosím dopátral jsi se něčeho nového?Mám totiž ten samí problém a taky si už nevím rady:-( Jeden známí mi však říkal, že pod volantem někde by mohla být bimetalová tepelná pojistka pro el.stahování okének,ale sám nic takového najít nemůžu. Prosím neví někdo zda li tam někde je či né? Díky Pajazz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Štipák Vloženo 16. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2011 Ešte vyskúšam keď budem mať čas vybrať baterku, pod tým keď sa nemýlim je tá skrinka BSG či tak nejako zkadial idu skoro všetky kable do auta a pozriem sa tam.... a keď nič neájdem dám to nejakému autoelktrikarovy....lebo ete nakonec pri snahe to opraviť pokašlem ete viac ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 16. leden 2011 Sdílet Vloženo 16. leden 2011 Sice jsi psal, že pojistky jsi kontroloval. Ale ve Fábii jsou pro okna pojistky až tři. Teda podle toho štítečku (legendy) co je přiložen v krytu pojistek. Dvě jsou velké a jedna ta malá. Kontroloval, ne jen "podíval se", jsi všechny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Štipák Vloženo 16. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2011 Ja som ich kontroloval všetky, dokonca som zistil že niektoré ani tam nemám... Ale tak okna mám dorábané taže ktovie jak je to napojené.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wessy Vloženo 17. leden 2011 Sdílet Vloženo 17. leden 2011 včera se mi povedlo okno otevřít od spolujezdce a když jsem to vyzkoušel dnes tak zase nic..takže říkáš, že nejspíše ovladač, jo??děkuji ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirQoo Vloženo 17. leden 2011 Sdílet Vloženo 17. leden 2011 mne to robilo to iste, s tym ze som potom musel okna zatvarat manualne klucom podrzanym v zamknutej polohe vo dverach... a problem bol s ovladacmi, kupil som z jednej havarovanej fabky komplet cely ten panel novy a pripojil na ten konektor a uz to fungovalo bez najmensich problemov... a stalo ma to ani nie 10e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 Ja som ich kontroloval všetky, dokonca som zistil že niektoré ani tam nemám... Ale tak okna mám dorábané taže ktovie jak je to napojené.... Aha, takže pojistka může být ukryta třeba někde pod volantem. Shoď plast a běž po drátech. Pojistku si pak předělej do pojistkového boxu, to jsou potom opravy... Jíra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Štipák Vloženo 18. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2011 podľa mňa to bude iba niekde v kábli lebo keď som vybral kábell zo stplíku tak bol jeden konektor zaoxidovaný, nastriekal som nato aj ten sprej a nič... len sa bojim kuknuť tam pod baterku aby som viac nepokazil jak opravil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 (editace) No, chce to hlavně měřit. Jestli nemají řídící jednotky napájení, je třeba měřit, kde ještě je a kde už není. Proč chceš kukat pod baterku - jako v mot. prostoru ? Nenapadají mě souvislosti... ?!? Radši pokračuj v kontrole kabeláže od sloupku A dovnitř do interiéru, kde jsi zatím skončil. Jíra Editováno: 19. leden 2011, autor: Jíra_82 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Štipák Vloženo 6. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Prepáčte že tak neskoro odpisujem v tomto tématu ktoré som sám vytvoril ale nemám moc času.... nemôže mi niekto dať návod alebo odkaz ako rozoberem palubovku?? alebo ako sa dostanem k tej jednotke DSG ?skúšal som pozeráť zospodu palubovku šaférová strana vľavo lenže tam je to zanitované ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 To by neměly být nýty,ale šrouby na torx 20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Štipák Vloženo 6. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Vďaka za radu zajtra sa do toho pustím ...... som zvedavy či tam bude chyba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.