Publikováno Prosinec 31, 201014 r studene starty v pohode, vcera i pri -19°C start napoprvé, volnoběh stabilní, rozjedu se... ujedu 2-5km, motor se ani nestačí ohřát, zastavím na pumpě a ... už nenastartuju... startér točí, ve výfuku slyším detonaci nespáleného benzinu, ale motor nechytne :-((((( po 20minutách kdy motor zase ochladnul, naskočil jakoby nic... mám novou originální klapku a na VAGu před týdnem vše OK, bez závad. moje hypotéza je, že motor je ve stádiu "lehce ohřátý", ale startuje jako studený a přechlastá se... nemá někdo podobnou zkušenost či radu, jak na to? díky předem ! Upraveno Prosinec 31, 201014 r od Millosh
Leden 1, 201114 r taky bych to viděl na čidlo teploty - dává nesmyslné informace ŘJ a proto nenastartuješ... moc bohatá směs asi...
Leden 2, 201114 r cau mam mozna podobný problém, vyřešil jsi to startování výměnou toho čidla teploty ?, nebo to už samo přešlo
Leden 10, 201114 r Autor vysledek je zatim jen ten, ze to preslo... zkratka skoncily tuhe mrazy a auto jede zase jako driv, ... cidlo teploty jsem jeste nemenil, protoze mi objednali jine, nez jsem chtel... takze asi neco zamrzalo a ted uz to nezamrza...
Leden 11, 201114 r Ja som dnes menil zapaľovaciu cievku... Som zvedavý... Mne to kolíše až chcípne keď sa to zohrievalo, alebo keď som sa plandal v zápche... Dám vedieť aj ja...
Leden 14, 201114 r výmena zapaľovacej cievky sa zatiaľ prejavila ako riešenie môjho problému... uvidíme ako bude ďalej..
Únor 12, 201114 r Takže po dlhej prestávke... Sviečky nové, palec a hlava rozdelovača nová, káble nové, zapaľovacia cievka nová... A predsa skape z nenazdajky... Dám sa aj do čidla.... a potom sa ozvem.. :-)
Březen 14, 201114 r :-) Takže čidlo teploty vody vymenené... a problém so skapínaním vyriešený... Každému odporučím začať výmenou čidla teploty vody a potom pokračovať čistením klapky...
Červen 18, 201114 r :-( Škodula začína byť zakliata... Čidlo teploty nové, zapaľovacia cievka detto, palivový filter nový a stále naprd... Otáčky kolíšu ako predtým, na benzíne to chodí ako na tri valce a už aj počas jazdy začína šklbať... Najnovšie keď ráno naštartujem, ide to ako na tri valce a keď zašliapnem plyn, ako by sa to dusilo a je schopné aj chcípnuť. A tá ranná jazda... Asi 1 km idem ako na traktore... otáčky dám tak na 1500 a akoby postupne klesali... pridanie plynu spôsobuje dusenie... no paráda. Pridám prudko tak na 3500 otáčok a už sa to pomaly gúľa... Vymením map senzor a uvidíme... Ak by niekto mal návrh, prosím ozvite sa.
Listopad 24, 201410 r Zdravim, mam problem se stratem za studena. Teplota klesne kolem 4 a nize, tak si motor pri otoceni klickem dvakrat nebo vickrat jakoby skytne a pak teda naskoci. Nevite cim by to mohlo byt? diky za jakoukoli radu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.