Přejít na obsah

Jakou diagnostiku (VAG, KKL...), kabel, sw na Superb I

Doporučené příspěvky

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Tenhle kabel by ti měl stačit, jen mě překvapuje, jak na tom odkaze píší o podpoře i na 64-bit systémech - pochybuji, že se software rozběhne pod Windows 7 64-bit... Jedině v XP módu v Ultimate... Ale to je fuk, kabel by měl stačit. :)

• o 2 měsíce později...
Vloženo

cafte.. neviem, ci to patri sem, tak dufam, ze mi to prepacite, ak nie.. chcel som sa opytat, ci mate niekto skusenosti s OBDckom.... chcel by som si kupit tu masinku domov, nech viem, co mam s autom... co to vlastne vie zisti, ake su najlepsie pre superba, ake su dobre znacky, v akej cenovej kategorii sa to pohybuje a daju sa na tom zisti stocene kilometre.. diky za rady

• o 7 měsíců později...
Vloženo

Zdravim, neviete niekto kde by som nasiel resp nema niekto nejaky manual k VAGU kde su adresy kanalov na Superba, co ktore hodnoty znamenaju a ake maju byt, neviete ako zistim cez vag stav nadrze? Dakujem

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Chalani prosim Vas. Chcel by som si kupit diagnosticky kabel aj s programom. Chcem ten najnovsi co sa da a kde sa da do vsetkeho dostat a skontrolovat, samozrejme jazyk bud slovencina alebo cestina. Viete mi poradit alebo ponuknut?

Vloženo

koukni na aukro.Tam je dost firem a celkem i známých takže pokud nebudeš přímo vědět kontaktuj je a oni ti poradí.Zadej jen auto-moto a pak napiš do vyhledávače diagnostika

Vloženo

napsal jsem že tam jsou i renomované firmy.Je jasné,že když to bude nějaká noname firma tak i ta kvalita může být špatná,nicméně mnohdy už i cena a příslušenství napoví.

Ne vše na aukru je aušus příteli :kol-28:

Vloženo (editace)

Pokud chces opravdu original atd., bez na dieselpower.cz/forum/ a napis SZ uzivateli zizuzidan . Pres nej se da koupit komplet software VCDS cz, vc. HEX CAN kabelu, zaruky, aktualizaci a license. Kompletne pekne legalne. Chce za to 6500,- Detaily o softu najdes na http://www.pc-autodiagnostika.cz/

Sam ho chci koupit, ale bohuzel nemam po ruce 6500,- a doma mam jenom jedno jedine auto, ktere tenhle kabel vyuzije (Superb). Na ostatni mi staci ten cinskej.

Pokud tyhle prachy davat nechces, obavam se, ze mas smulu a jinak to nesezenes a budes se muset spokojit s tim cinskym. Ten soft. je tezce chranenej a odemkne se tim kabelem. A jinak to provozovat nejde. Kdyby se ten soft. dal snadno hacknout a kabel koupit za par korun z ciny, uz by se toho tady milion prodavalo. Ovsem tomu tak neni, proto se na internetu vali hacknutej soft max do verze VCDS (VAGCOM) cca 419 a pak ten obyc. kabel.

Editováno: , autor: nemo.x
Vloženo

Chalani no moc ste mi neporadili. Jasne ze chcem hacknuty program s kablom. Staci mi na moj rocnik 2005 nemusim mat aktualizacie na novsie verzie. Len aby tam isli vsetko ponastavovat a prekontrolovat co najviac preto sa pytam ci niekto nema take nieco na predaj alebo mi poradi kde to mam kupit za slusnu cenu...

Vloženo

tomasnu: Tos mel rict rovnou. Z tveho prispevku to vypadalo, ze mas zajem o original. Nicmene odpoved, jak se veci maji, mas. S tim levnym cinskym kabelem se da zkontrolovat max. par veci kolem. K motoru se ale nepripojis (resp. pripojis, ale na 6 vterin a pak te to vykopne).

Vloženo (editace)

Chalani mam na vas otazku. Dostal sa mi do ruky kabel od firmy Robeko http://www.robeko.cz...-kabel-vag1-43/ . Dodali ho so softverom VAG-COM 304.0 . Chcem sa spytat o aky kable ide ci o KKL alebo Hex can a ci si viem stiahnut novsiu verziu napr. 409 alebo 409.1 a ci mi to s tymto kablom pojde? A este aky je rozdiel medzi programami VAG.COM a VCDS ? Problem je ze vo verzii 304.0 mi nenajde vsetky riadiace jednotky.

Editováno: , autor: tomasmu
Vloženo

Je to KKL kabel (a celkem předražený). Pojede na něm VAG-COM 304 a 409 (první verze je i v češtině), bude fungovat na autech, které jsou napsány v odkazu (u Fabie mají chybu, bude fungovat i u Fabie II před faceliftem), u novějších aut s CAN sběrnicí ne. Na to je potřeba HEX-CAN kabel.

Rozdíl mezi programy je jen ten, že VAG-COM je starý název, s novými verzemi (a HEX-CAN kabely) se už používá VCDS. Na novém software starý kabel nerozjedeš. Nenapsal jsi, co máš za auto, ale jestli nějaké novější, co potřebuje HEX-CAN, tak je dobře, že se ti jen "dostal do ruky" a můžeš ho vrátit. :)

Vloženo

Mam Superb 1.9 tdi 96kw r. 2005. Pojde to aj s tymto kablom ci potrebujem HEX-CAN ? Ak som spravne pochopil VAG je len do verzie 409 a VCDS je to iste ako VAG len su to novsie verzie vyssie ako VAG 409?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...