Pali658 Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 dobry den, neviem ci sa to uz dakomu stalo ale pozrite si foto. toto mi vypise aj ked je napojeny na auto. no kabel mi svieti, blika, kabel neni CINA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 (editace) musi byt nastaveny jako COM port Editováno: 11. leden 2011, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali658 Vloženo 11. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2011 jaaaaj diki ti, mas to u mna, uz len napojit ho do auta, lebo teraz mi toto iste pise jak predtym a ked ho napojim ta by nemalo. CI? dufam ze mi to slapat bude. diiki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Ja to delal podle navodu, pak das jeste zkontrolovat spojeni a melo by to fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali658 Vloženo 12. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2011 joj strasne ti dakujem, velmi si mi pomohol. diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali658 Vloženo 14. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2011 noi mam novu diagnostiku VCDS od VAG COMu, neviem ze ci ked dam TEST KABELU ci mi kabel neodpali. piratsky neni lebo je original od predchadzajucej diagnostiky co mi strajkovala no uz ide, mozte mi poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.