matyman Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Mám problém. Mám Felicii 1.3MPI 50kw rv.99 a když nastartuju tak mě nedrží volnoběh (otáčky se pohybují kolem 500-800ot/min)ale motor si sám přidává a začne hodně kouřit z vejfuku. Asi po minutě po nastartování začne z vejfuku stříkat voda. Měl jsem to nastartovaný v garáži a během dvou minut sem měl pod výfukem louži a za ní uplně mokrou podlahu jak to stříká. Při studeném startu si přestala brát sytič (cca 1100ot/min). Má najeto 110 tis. a je garážovaná. Poraďte mi prosím, už si s tím nevím rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Zkusil bych to napíchnout na VAGa a zkouknout za studena teplotu, co dává čidlo teploty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 V těchto dnech je zvětšená kouřivost normální ( pára ) ,pokud se ti neztácí voda tak je to O.K. . Jestli ano tak je to těsnění pod hlavou, bývá ještě jeden příznak a to střídavé foukání teplého a studeného vzduchu z topení. První co udělej ,kontrola VAGEM a základní nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyman Vloženo 13. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Moc díky za odpovědi. Voda se mi tet začla trochu ztrácet z nádobky a během 2-3 měsíců je jí tam polovička co sem tam nalil to s tím topením taky zkusím. Kdyžtak napíšu co s tím bylo. Ještě jednou díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.