Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím Vás, jsem tu nový a už nevím na koho se obrátit. Asi to sem nepatří, ale potřebuji pomoci, za každý Váš názor předem děkuji. Forum jsem prošel a nic podobného jsem nenašel. Vlastním seat ibiza r.v. 2002 nový desing, motor 1.4 16v 55kw shodný s fábií, problém je v tom, že ať studený nebo teplý na volnoběh má nepravidelný chod, za jízdy nechuť se vytáčet a celkově líný, dojezd ke křižovatce a opětovný rozjezd je velice problematický (chcípá). Byl jsem s tím na diagnostikách a nikde nic nezjistily, žádné závady. Mám najeto cca 200 000,- Egr je vyčištěný a klapka prostříkaná a nic, rozvody nové, svíčky, olej atd. stále ten samý problém. Dle servisky byla měněna řídící jednotka cca v 20 000km. Moc Vás prosím o pomoc stálo mě to hodně peněz, a už opravdu nevím.

Olej nežere? Co voda neztrácí se?

Možná by nebylo od věci změřit tlaky ve válcích.

• Autor

Voda se neztrácí, olej trochu jo, ale nic závažného, tlaky se neměřily, v posledním servisu mi řekli, že jsou podpálený ventily nebo něco přidřenýho u ventilů, přesně si to nepamatuji. Taky si myslím, že jde asi o mechanickou závadu, když diagnostika nic nevyhodí.nevim???

Nech změřit tlaky ve válcích, to snad nebude tolik stát. Já měl podpálený ventily u 1.4 16V 74 kW, tam tedy byl nestabilní volnoběh, někdy to běželo jenom na tři válce, ovšem pod plynem to jelo normálně.

• Autor

Dnes jsem koukal na olej a ubývá docela značně. A za jízdy s rostoucíma otáčkama je slyšet takový přerušovaný avšak pravidelný hučení. Zítra jedu na tlaky tak uvidím. Bojím se aby nebyla klika na odchodu ještě.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.