Přejít na obsah

Cvakání z přední nápravy

jarda1981

Doporučené příspěvky

Mám octavii 2 1.9 tdi a mám takový problém že když vjíždím do zatáčky na dvojku nebo na trojku a přidám plyn tak se mi ozve z levé přední strany kovové cvaknutí pokaždé když jde auto dozáběru.Jestliže jsem pořád v zatáčce a ubíram a přidávám tak pokaždém přidání tam něco kovově cvakne.Když mám kola rovně tak to neuděla pouze když jsou v rejdu.Spojka ani setrvačník to nejsou jsou vyměněné.Myslel jsem jestli by to nemohlo být uložení převodovky,ale zase je mi divné žeby to dělalo jenom v rejdu.A pak mě napadla ještě poloosa,ale zase ta by v zatáčce cvakala pořád a né jenom při záběru.Nemáte někdo nějakou zkušenost?Předem děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele mě to zase cvaká při dobržďování motorem.

Podle mě to jsou poloosy. Neřeším-jezdím. Cvaká to na obě strany.

Taky na to kaslu az neco odejde tak to odejde a vymenim, dneska jsem to mel cely rozebrany a poloosy jsou ok.Pretahl jsem vsechny srouby na naprave a uvidime.

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

na autě (OII) mám úplně tu samou záležitost. Řešil to i autorizovaný servis - dotáhli šrouby na nápravě (nic), přední náprava byla dole (nic nezjištěno), dokonce prý se pak i mechanici vozili po dílně na motoru hledajíce zdroj (nenašli). Auto mi vrátili s tím, že to všemi těmi zásahy mírně eliminovali, ale po měsíci se to stejně vrátilo na původní stav. Už jsem si na to v podstatě tak nějak zvykl.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...