Pavluša Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Ahoj o vikendu jsem namontoval do fabie predni repro a kdyz je pustim vic nahlas docela chrčej.Jsou to Hercz 165. radio sony 4x52w Daval jsem plastove ramecky tak nevim jestli je to tim.jeste se mne zda ze hrajou moc vysoko,nedokazu tam dostat basy.Poradte diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 no a mas vyhybku? spravne plus a minus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavluša Vloženo 24. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2011 jo o mam to vse v poradku asi se zastrelim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 ... v pořadku to asi nebude protože by se basy projevily...jak víš kde jsi měl + a -...u Hertz bývají oba fastony 6,3 ...chrčení může způsobovat víc věcí... ...špatná instalace...velká hloubka...repro se dotýká stahovačky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavluša Vloženo 25. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2011 ten plus a minus je jasnej jeden dratek ma cervenej pruh druhou stranu vyhybek sem zapojil podle plusu na predeslejch origo repracich rekl bych ze to bude tou velkou hloubkou maji 61mm sundal sem tu gumu co je okolo magnetu tak jsou cca o 3mm nizsi dal jsem tam http://www.ahifi.cz/plast-adapter-pro-instalaci-reproduktoru-skoda-372145.html#popis-produktu ale bylo malo mista tak sem dal jeste mezi repro a tuhle vymezovaci podlozku par podlozek aby se to nedotykalo ty listy okna jako repro hraje ale pri velky hlasitosti BASU jakoby nestihaj chrcej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 ...pak máš jiný problém...a to v samotném autorádiu...při basech nastavených na vyšší úroveň...autorádio nestíhá výkonově...basy stáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavluša Vloženo 28. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2011 radio mam sony CDX-GT620U v tom by nemel byt asi problem mozna ho mam v menu blbe nastaveny porad prosim jak na to 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.