michalhajek Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 dnes mi začala blikat při jízdě kontrolka žhavení (1.9TDI) a píše to MOTOR DO OPRAVY a taky svítí v kuse kontrolka výfukových plynů. nevíte co to muže být?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 zkus jestli ti jdou při sešlápnutí brzdového pedálu brzdová světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalhajek Vloženo 24. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2011 (editace) brzdové světla normálně svítí. edit: ještě dodám, že se jedná o motor 1.9 TDI, 96 kW Editováno: 24. leden 2011, autor: michalhajek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 napíchni to na VAG a napiš jakou chybu ti to vyhodilo....nedělal jsi něco s EGR? Od kdy se to rozsvítilo, zničeho nic, nebo se něco dělalo na autě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalhajek Vloženo 24. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2011 na VAG to musím v servisu? Na autě jsem nic nedělal , rozsvítilo se to při popojíždění v koloně včera odpoledne a od té doby to pořád svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 odkud jsi? pokud neseženeš v okolí nějakýho dobrodince, tak holt servis...za vyčtení chyb si řeknou kolem 500,-. jinak ty tam máš filtr pevných částic DPF?? co máš přesně za auto, Fabia RS rv? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalhajek Vloženo 24. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2011 Fabia RS jsem z luhačovic (Zlínsko), neznáš někoho z fora kdo by byl z okolí a z kým bych se mohl domluvit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 napiš i ten rok výroby....pokud nemáš DPF tak bych tipl, že je KO brzdový spínač....starty OK a vše funguje jak má? okud máš tempomat, funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalhajek Vloženo 24. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2011 rok vyroby je 2003, ten spínač by to možná mohl být, při intenzivním brždění mě občas problikne na dispeji chyba brzd, tempomat nemám a starty atd je vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 DPF nemáš...na 99% brzdový spínač výměna na 10minut a cena cca 250,-Kč ...někdy stačí spínač vytáhnout, očistit ho odmaštovačem na brzdy, špičku čidla potřít vazelíou a dát zpět, vyzkoušej to, zda kontrolky zhasnou, návod máš zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalhajek Vloženo 25. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2011 tak jsem to hodil na diagnostiku a vyhodilo to chybu čidla otáček. borec mě ji smazal a zatím je to vše ok, tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 Ahoj, mě to dělal na FRS senzor otáček, cena 800 kč senzor a 120 kč svorkovnice, cena práce nevím ale dali si na to se zjištěním závady cca. 3,5 hod. tzn. tak 1200 kč práce a diagnostiku mi neúčtují. Ahoj Semi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolbe Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Zdarec, měl bych otázku. Do jakých cenových výšin se může pohybovat problém s lambdou a věcma kolem toho? Dneska se mi rozsvítila kontrolka systému výfukových spalin a při mým štěstí to za pár korun nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolbe Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 1.4 Tdi 59 kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolbe Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 (editace) nedobře sem to napsal, ale důvod mi ještě pořád není jasnej. Olej nemizí, chladící kapalina taky ne. A to mám jít za 2 týdny na emise.. Nevíš kam až se to může vyšplhat? Je něco dražší než EGR, teda pokud ho tam vůbec mám?? Bo se v autech vůbec nevyznám.. Editováno: 19. Duben 2011, autor: kolbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvachabl Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 nám u 1,4 TDI PD začala taky svítit kontrolka výfukových spalin.... nakonec v servise zjistili, že tam kuna překousala jednu hadičku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolbe Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 Tak kontrolka už nesvítí, ale za cenu 3 tisíc za novou váhu vzduchu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.