Peťas-RS Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Na tom obr. má právě už dost velké "A" čka . Což se někomu může líbit , já to považuju , za blbost. Je to dobré akorát dokurvit ty disky . Decentní A se mi líbí , ale tohle je už moc . Měl jsem 225/35 /19" A to už odhalovalo na 8,5" disku dost ráfek , dal jsem tedy 235/35 a je to akorát a hezké . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Nerikam, ze neco chapes spatne, jen to kazdy chapete jinak. (Ja bych balony teda chapal stejne jako ty, Petas-RS.) Nevim, jak se rika tomu druhemu stavu, ty tvrdis ze do A. A rastamax ma tyto pojmy prohozene. Snad uz chapes,co se snazim rict. On nema obavu z balonu, ale z Acek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 No,asi tak, nic se nevyrovná osobní zkušenosti, tak nejlíp bude kdy si na to teda přijde sám Ale na to, jaké pneumatiky použít na který rozm. disků, popřípadě zn.auta exist. tabulky s dop. rozměry pneu.Stačí se na to podívat a pokud by chtěl i něco mimo to, tak stačí se jen pohybovat okolo těch doporučených rozměrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastamax Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 jou - pohodicka hosi mne len slo oto aby tam nebolo to acko podla petas-rs - skusenosti mam, nejake tie gumi som uz poprezuval a mam kamosov co maju servis pneu a a dielne a skusenosti tiez, mne slo len o to ako to bude na zivo ci moze byt - a kusok tu neco napsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 (editace) Myslim, ze to tu bolo pochopene nejak zle, preto kratke zhrnutie: "A" tvori pneumatika na disku sirsom ako je samotna pnumatika. A to sa dosiahne napriklad gumou 215/40 na 8,5-9" sirokom disku. "Balon" znamena masa gumy pretrcajuca cez disk - siroka (vacsinou aj vysokoprofilova guma) na uzkom disku. Napr. 225 na disku sirokom 6". BTW: sam som mal 7x17" a pneu 225/45 R17 a vymenil som ich za uzsie 205/50 aby to nebolo take "balonovite" Editováno: 14. leden 2014, autor: Cjoctavian 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Ano tak . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alchemix Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Zdravím vespolek, mám OIIRS TSI a origo 18" teď chci dát jiné disky ale jde také o 7,5x18" jen ET je tentokrát 35, bude to v cajku? Co jsem tady tak početl, tak by to mělo sedět v pohodě.Jinak jsem vážil origo Zenith 18" a jeden disk má cca 12,5kg tenhle nový má cca 8kg tak jsem zvědavej na rozdíl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 (editace) Bude to vyzerat nejak takto (na obrazkoch je 7,5x18" ET36): Editováno: 11. Únor 2014, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alchemix Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Díky Na obrázku je šířka pneumatiky 225? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Ano, 225/40 R18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastamax Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 (editace) Dnes dorazilo nieco nove do stajne, obute, vyvazene, sezona moze zacat .... alu - audi rs4 avant 2013 18"/8J ET42 - 235/40/18 HANKOOK Ventus V12 EVO Editováno: 13. Únor 2014, autor: rastamax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alchemix Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 To jsem chtěl 8x18 ET35, to už by asi lezlo dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 tento rozmer by uz vzadu drel o podbeh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastamax Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 No to hej, ta et35 to by bolo dost, pri et 42 sa to da... uz len cakat na jar potom poslem foto ako to je na aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alchemix Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 tak já doufám, že těch mých 7,5x18 ET35 225/40R18 nikde drhnout nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aXerrr Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Tak to budeš mít tak tak. Já mám 8,5x18 ET45 s 225/40 a je to tak akorát. Ty budeš mít sice kolo o 2mm víc zalezlé, ale zase budeš mít více gumu do stran, na tom 8,5 ráfku už to je mírně do Ačka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evoluce Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Právě mám čerstvě zapsané originál zenithy 18" do techničáku. OCT II 2.0tdi 103kw. Tak kdyby chtěl někdo taky zapsat není problém, vím jak na to napište mi do SZ. Platí jak na Zenithy tak Neptuny 18". Nehrozilo by vám, že pokud to do vás někdo našije, tak to nepůjde za vámi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alchemix Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Zveřejni to tady přímo ne? Ať zájemci nemusejí pořád psát tobě. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Kdejaka setriva chcanka jezdí na kolech z Číny bez jakéhokoliv testu, či certifikátu. Držkovat mi na koncernový bbs z limitky passata, že moje octa díky nim muže za nehodu, tudíž nebudou plnit. Zbil bych pojišťovaka do bezvedomi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 To jsou jen silné řeči tady na netu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 (editace) Spíš přirozena reakce na ten hnůj kolem aut;-) Nemám už věk, ani chuť jednat s takovými v rukavičkách. Popsaných 19 stránek proc nemůžeš mít poradny kola na octavii, byť si v limitu. Zrušit havarijní. Dát si na auto co se mi líbi a ještě je ve světe pojem a jezdit s hlavou na krku. A s..t na českou uredni debilitu. To je hodin co strávíme okolo takových blbosti, když se tu prodává kdejaký no-name:-) Editováno: 22. Únor 2014, autor: giorgio.v75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirzi - R1 Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 (editace) Ahoj, chci se zeptat jaké máte odzkoušené optimální huštění pneu na RS II facelift (2.0TDI) na pneumatikách 225/40 r18. Měl jsem Continental Sportcontact 2 foukal jsem podle víčka a na předku mi pneumatiky zmizely po cca 12tis. km. pneu byly rovnoměrně sjeté... zadní pneu v pohodě tam je necelych 6mm. Díky za vaše zkušenosti.. OCT II RS FL combi 125kW Editováno: 3. Březen 2014, autor: Jirzi - R1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 mam ten stejnej motor i auto a foukam na 2.6 zatim v poho.predek i zadek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirzi - R1 Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 (editace) A co jezdis za pneumatiky a kolik na ne tak najedes ? A sjizdi se ti rovnomerne, nesjizdi se ti pak stredy pneu? Editováno: 4. Březen 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 mam continentaly.pro jistotu jsem nechal pred zimou udelat kontrolu geometrie nez jsem dal zimaky .jeste tyden a jdou tam letni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.