Přejít na obsah

18ti palcová (litá) kola

AlesioP

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Tak neznam uplne pravidla o prodeji jako nahradni dil a nebo pruslusenstvi. Cena pochazi od prodejce Skoda kde mame koupene 3 auta a 2 tam servisujeme. Maji i certifikat jako VW servis, takze predpokladam ze je to cena pri nakupu jako nahradni dil tak jak jsem pozadoval, bylo mi receno ze po sleve pro nas me jedno kolo prijde bratru na 6700 Kc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Panove muzete se pls podivat do ETKy co rika na dil cislo ?

VW 3C0 601 025 AA

Podle toho co rika pan google by melo z ETKy vypadnout ze jsou to kola Samakad nebo Chicago VW tomu rika v nekterych zemich jinak. Proto me tak nejak nesedala ta fotka na aukru. Kdyz se clovek poradne podiva je videt ze ty kola maji jiny stred nez interlagosy, a asi budou paprsky rovne a ne prohnute.

Editováno: , autor: Ol@f
Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

18" určo ne, zbytečně se s tím bude motor víc trápit. Už 17" je hodně, ale někdo si hold myslí, že jízdní vlastnosti to "nepatrné" zhoršení dynamiky více než vykompenzuje...

Teda už se opakuji, ale pokud někdo pozná o tolik lepší jízdní vlastnosti, tak musí poznat i o dost horší dynamické chování vozu.

Odkaz ke komentáři

klidně i 19". jezdim s 18kama na slabším TDI a nemám s tím nejmenší problém. je to něco za něco, pokud někdo chce, aby auto dobře vypadalo, holt to zhoršení zrychlení o 0,1s (který je stejně u těhle motorů směšný) oželí, kdo chce mít "super" zrychlení a nevadí mu, že auto nevypadá tak dobře, jde do 15",16"

mě ty 225ky párkrát hodně pomohly, takže na nějaký lepší zrychlení kašlu

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...