Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Na "studii ála Montreaux" je pro mini už asi pozdě, další rok by měla být OIII a Popular. Nová Fabia, Superb a Yeti ještě nejsou moc aktuální. Takže asi něco z toho nebo vzdálenější koncept nové řady.

Vloženo (editace)

Myslis to, co ma Ibiza FR? 2,0 TDI 105 kW, 320 Nm? V hre by este mohol byt aj motor z pripravovaneho Pola GTD - 1,6 TDI, 96 kW...ale to sa mi uz zda na dnesnu dobu malo...

Editováno: , autor: Cjoctavian
  • o 2 týdny později...
Vloženo

http://web.volny.cz/...arym-logem.html

Nový minivůz Škoda bude se starým logem

V Ženevě automobilka odhalí nový znak i studii novinky - vozu většího než fabia.

Ačkoli Škoda Auto představí příští týden v Ženevě nové logo, její chystaný minivůz, který se začne vyrábět v Bratislavě zhruba v polovině roku, podle zjištění týdeníku Ekonom ještě ponese znak původní. Vůz totiž zahájil homologační řízení se starým emblémem a zkoušky by musel absolvovat znovu, neboť logo tvoří součást volantu a na něm se nesmí nic změnit. Nový znak se tak objeví až na nových modelech vyráběných od roku 2012. Například půjde o vůz větší než větší než fabia, jehož studii automobilka rovněž představí na ženevském autosalonu.

Vloženo

post-14317-0-60956600-1298915452_thumb.p

Lepší než otvírák Dacie, ale jinak imho humus...

Nemuzu souhlasit.

Logo je mnohem modernejsi a dynamictejsi. Osobne jsem spokojenej, po nekolika tydnech "zarucenych" zprav a nehezkych odhadu to z meho pohledu dopadlo dobre.

Vloženo (editace)

Modernejsi urcite je, protoze moderni je zjednodusovani az na kost. Asi nejkriklavejsi priklad je treba logo CT. Prijde mne v tomto provedeni prilis "stupidni", predchozi bylo zajimavy, bylo na co se divat. Sami pisou ze doslo i barevne k zasadnimu zjednoduseni. Coz bych docela chapal, pokud je duraz na CI a celosvetove pouziti.

Moc se mne nelibi ani font, puvodni mne prisel velmi elegantni, tenhle lacinej. Jenom by me zajimalo, jakej font bude na autech, jestli stavajici a nebo neco tady z tohoto. Opet se mne ale libi predchozi zavedeny s Octaviou A4.

Editováno: , autor: bojler

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...