dick Vloženo 25. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2011 Já nevím proč furt má někdo problémy jestli používat ručku či né. Prostě když nehrozí že přimrzne tak ji prostě použiji a je to. Od toho tam je, a úvahy o tom co je levněší později opravit a pod. mi přijdou směšné. Ručka je tam na to, aby se používala když je potřeba a tečka. A to můžu kdykoliv když nepřimrzne, až se vytahá, tak se to opraví. Furt nějaký vychcanosti kolem blbé ručky, jen abych ji náhodou neopotřeboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri.F Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 (editace) Hoši....Prvně se zatáhne ručka a pak kvalt. Kvalt jen pro jistotu a nebo kvůli zamykání spátečky. Převodovka a motor jinak dostává ranec, celý se to tam napíná. Zapomeňte už konečně na ty přežitky z aut z doby komunismu. Jen platí jedno pravidlo.... NEŠKUBEJTE S TĚMA RUČNÍMA BRZDAMA!!! ... Pak to bude v pořádku, uvidíte. Editováno: 5. Říjen 2013, autor: Jiri.F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Dávám zakládací klín a pak na něj auto necham vlastní vahou sject aby se to "utáhlo". +ruční brzda. Ale to jen málokdy. Nebo si parkuju že si najdu nějakou prohlubeň a do ní necham auto pěkně zahoupat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 (editace) Vždy parkujem N, a keď stojím v kopci, alebo je veterné počasie, tak N + ručná. Ako tu už odznelo, od toho tam tá ručná je. A áno, niekedy v zime zamrzne, ale nikdy nie tak, že by sa po pohnutí vozidla neuvolnila.. Editováno: 23. Prosinec 2014, autor: e1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lkn Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Jelikož mám zámek řadící páky tak ručku neřeším, ale ve starém voze jsem parkoval pořád na ručku a díky toho mi praskly lanovody, takže ručku používám jedině když stojím na pár minut.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 já odkojenej z velkých aut používám ruční brzdu na všechno - stání, rozjíždění do kopce atd. za mě neocenitelný pomocník, čím větší auto tím je jí více potřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Na Fabii a Octě jsem parkoval jen na zpátečku, na ručku jsem prakticky nešáhl .. Jen na grossglockneru ... Na Rapidu mi jaksi nic jiného, než ručka, nezbývá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.