Přejít na obsah

ručka nebo jednička??


milanovnik

Doporučené příspěvky

Já nevím proč furt má někdo problémy jestli používat ručku či né. Prostě když nehrozí že přimrzne tak ji prostě použiji a je to. Od toho tam je, a úvahy o tom co je levněší později opravit a pod. mi přijdou směšné. Ručka je tam na to, aby se používala když je potřeba a tečka. A to můžu kdykoliv když nepřimrzne, až se vytahá, tak se to opraví. Furt nějaký vychcanosti kolem blbé ručky, jen abych ji náhodou neopotřeboval :kol-44:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Hoši....Prvně se zatáhne ručka a pak kvalt. Kvalt jen pro jistotu a nebo kvůli zamykání spátečky. Převodovka a motor jinak dostává ranec, celý se to tam napíná. Zapomeňte už konečně na ty přežitky z aut z doby komunismu. Jen platí jedno pravidlo.... NEŠKUBEJTE S TĚMA RUČNÍMA BRZDAMA!!! :kol-61:  ... Pak to bude v pořádku, uvidíte. :palec2:

Editováno: , autor: Jiri.F
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Vždy parkujem N, a keď stojím v kopci, alebo je veterné počasie, tak N + ručná. Ako tu už odznelo, od toho tam tá ručná je. A áno, niekedy v zime zamrzne, ale nikdy nie tak, že by sa po pohnutí vozidla neuvolnila..

Editováno: , autor: e1.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...