charlie_s Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 U Artigasovo 1,4 se někdo divil, že kapota motoru nemá izolaci proti hluku. Mám 1,4 z 09/2010 a také bez izolace. Napište , kdo izolaci má - motorizace, příp. verzi výbavy a kdy Yeti vyroben. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 2.0TDI z 01/2010 a izolace je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 Pamatuji si na dobu, kdy jsem kupoval octavii. Tehdy mě kamarád mechanik řekl, že izolace kapoty se dává jen na TDI. Možná je to tak i nyní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 2.0 TDi 81 kW 4x4 - vyroben 12/2009 - izolace je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 1,2TSI výroba 4/2010 a výbava Ambition ,izolace tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarek95 Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 (editace) 1,2 tsi 8/2010 Ambition - izolace není. Editováno: 30. leden 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 1.8TSI Experience 8/2009 s izolaciou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radoo Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 2.0 tdi 9/2009 izolácia je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 1/10 103Kw tdi 4x4 izolaci mam experience Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlie_s Vloženo 29. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2011 Děkuji všem za informace. Vypadá to , že 1,2 a 1,4 vyrobené po celozávodní dovolené 2010 už izolaci nemají. Zbylé motorizace ano. Ze zimního provozu mám zkušenost, že sníh na přední kapotě taje před očima. Neuvažoval někdo o dodatečném pořízení izolace? Originál nebo vlastní výroba z tlumícího materiálu ? Co myslíte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bord83 Vloženo 29. leden 2011 Sdílet Vloženo 29. leden 2011 Yeti 1.2 TSI Experience, 08/2010 - izolace NENÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Mohu někoho, kdo izolací kapoty má, poprosit, aby poskytl fotku. Jdou na mě vylepšovací choutky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robilad Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 1.2 TSI experience 04/2010 - izolace není! To je zajímavé, hopa26 tam izolaci má...a stejný měsíc výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radoo Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Mohu někoho, kdo izolací kapoty má, poprosit, aby poskytl fotku. Jdou na mě vylepšovací choutky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 2.0TDi 11/2009 izolace je Jinak ve skodovce ta izolace stoji kolem 650kč. Radoo: Kde se da sehnat ta plynova vzpera kapoty co je na fotce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 1,8 TSI Active, 4x4,11/2009 - izolace je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radoo Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 2.0TDi 11/2009 izolace je Jinak ve skodovce ta izolace stoji kolem 650kč. Radoo: Kde se da sehnat ta plynova vzpera kapoty co je na fotce? Felicia zadné dvere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robilad Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Jen by mě zajímalo, když se tu řeší izolace, jak jste na tom s izolací u kol. Já byl překvapen, když jsem viděl, že mám v podbězích u předních kol plast a u zadních kol textilní izolaci. Yeti 1.2 tsi 04/2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radoo Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Jen by mě zajímalo, když se tu řeší izolace, jak jste na tom s izolací u kol. Já byl překvapen, když jsem viděl, že mám v podbězích u předních kol plast a u zadních kol textilní izolaci. Yeti 1.2 tsi 04/2010 To máme všetci rovnaké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Felicia zadné dvere. Ja myslel ze je to nejaka sada i s uchytama primo na Yetiho:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Já jsem koukal,že mám i baterii v takovém "pelíšku" . Je to jakoby obal,zvláštní filcodektura-nevím jak to popsat........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radoo Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 (editace) Ja myslel ze je to nejaka sada i s uchytama primo na Yetiho:-) [/ Editováno: 1. Únor 2011, autor: radoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 Psal jsem do škodovky,soused který má Yetiho novějšího než já,by tu izolaci chtěl-hrozně mi ji závidí.... V jeho očích je to snad nejklíčovější věc z celého auta. Vážený pane Horčičko, děkujeme za Váš email. K Vašemu dotazu sdělujeme, že Vámi požadovaný díl, lze objednat u našich autorizovaných partnerů pod označením 5L0863831. Pro bližší informace prosím kontaktujte některého z našich smluvních partnerů. S pozdravem a přáním hezkého dne Jiří Antoš info@skoda-info.cz Škoda Info-Line 800 600 000 -----Original Message----- From: pan Petr Horčička [mailto:petr.hopa@seznam.cz] Sent: Friday, February 04, 2011 9:14 AM To: Škoda Info-Line Subject: Škoda Yeti-odhlučnění motoru originální izolací.... Přeji hezký den,měl bych zájem o informaci,kde se nechá koupit originální izolace motoru pro Škodu Yeti-je přidělaná na kapotě nad motorem.Nabízí se sice varianta neorginálního bastlení,nicméně preferuji originální díl. Bude se určitě jednat o víc kusů,pohybuji se na foru,kde to poptává více lidí......... Díky za info. Horčička O ceně nikde zmínka,tak pokud někdo víte,kde hledat,dejte vědět-určitě to bude zajímat víc lidí........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moravak13 Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 Psal jsem do škodovky,soused který má Yetiho novějšího než já,by tu izolaci chtěl-hrozně mi ji závidí.... V jeho očích je to snad nejklíčovější věc z celého auta. Vážený pane Horčičko, děkujeme za Váš email. K Vašemu dotazu sdělujeme, že Vámi požadovaný díl, lze objednat u našich autorizovaných partnerů pod označením 5L0863831. Pro bližší informace prosím kontaktujte některého z našich smluvních partnerů. S pozdravem a přáním hezkého dne Jiří Antoš info@skoda-info.cz Škoda Info-Line 800 600 000 -----Original Message----- From: pan Petr Horčička [mailto:petr.hopa@seznam.cz] Sent: Friday, February 04, 2011 9:14 AM To: Škoda Info-Line Subject: Škoda Yeti-odhlučnění motoru originální izolací.... Přeji hezký den,měl bych zájem o informaci,kde se nechá koupit originální izolace motoru pro Škodu Yeti-je přidělaná na kapotě nad motorem.Nabízí se sice varianta neorginálního bastlení,nicméně preferuji originální díl. Bude se určitě jednat o víc kusů,pohybuji se na foru,kde to poptává více lidí......... Díky za info. Horčička O ceně nikde zmínka,tak pokud někdo víte,kde hledat,dejte vědět-určitě to bude zajímat víc lidí........ Čus. Cena v Ostrave 650Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yeti321 Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 U mna 1.4tsi tiez bez izolacie uz dokupena predajca to objednal 25 euro.Este jedna vec neobjednavajte si k tomu prichytky su uz sucastou izolacie,lebo ja som objednal aj tie na radu predajcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.