Fíla Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Mám jedenu technickou otázku. U 1.2 HTP 47 kW - jak se dá dostat na vzduchovej filtr, aby se vyměnil. Snažil jsem se to pochopit z jedný knížky, ale tam je to tak blbě popsaný, že bych nerad něco zku*vil. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 filtr je v deklu motoru, tak musíš odervat(odcvaknout-musíš použít trochu síly) ten dekl z motoru, pak ho otočit a je tam pár šroubků(křížovejch samořez) no a pak jsi hned u filtru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 díky, zejtra na to kouknu v tý knížce je tam jen obrázek jakoby zespoda a text - sundat kryt a rozšroubovat, to je vše (ve zkratce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Nekamenovat Chcel by som pomoct nejako mojmu moturku so sanim. Nikde som nenasiel nejaky dobry navod ako to zrobit...Ten velky kryt je lepsie dat dolu? Nejaku tu hubku dat priamo na skrtiacu klapku ? Nemate nieco zrobene na HTP ?...DIKES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Záleží, jak to máš zrovna v autě udělaný. Byly dva typy, první měl vzduchovej filtr mimo kryt motoru a druhej v krytu. Tam kde je to mimo kryt se dal bez problémů přidělat třeba nějakej sportovní kónusovej,,,jestli máš ten filtr v krytu motoru, tak ti zbyde jen vyměnit vložku za nějakou propustnější (sportovní), určitě nestojí za tu práci tam něco vymejšlet novýho a nějak to upravovat, protože i jen ta vložka ti pomůže, ale nečekej od toho zázraky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 mam filter v kryte motoru....tak asi mi ostane ozaj len tu vlozku .....a ten sposob cely ten kryt dany dolu nema nikto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 mam filter v kryte motoru....tak asi mi ostane ozaj len tu vlozku .....a ten sposob cely ten kryt dany dolu nema nikto ? Zatím jsem to u nikoho neviděl, určitě bys nějak musel napáchat vedení vzduchu ke škrtící klapce a to nebude sranda, ta vložka ti udělá pěknej zvouček, takovej hlubokej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 (editace) do toho krytu sa napychavaju aj take dve hadice, naco sluzia ? dalej je tam pri osadeni vyvod do katalyzatoru, potom je tam nejaka klapka.......chcem len tolko ze pri odstraneni toho krytu nedojde k nejakym velkym vykyvom vo vykone smerom dolu.... nechcem proste nieco pokazit kde zozeniem nejaky dobry filter(vlozku) do toho krytu ? Ake ma vlastne rozmery, su to nejake uni ? Editováno: 1. Září 2006, autor: TiGeRZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 do toho krytu sa napychavaju aj take dve hadice, naco sluzia ? dalej je tam pri osadeni vyvod do katalyzatoru, potom je tam nejaka klapka.......chcem len tolko ze pri odstraneni toho krytu nedojde k nejakym velkym vykyvom vo vykone smerom dolu.... nechcem proste nieco pokazit kde zozeniem nejaky dobry filter(vlozku) do toho krytu ? Ake ma vlastne rozmery, su to nejake uni ? Ty hadice co do toho vedou jsou odvětrávací (z klikovky a tak), vývod do katalyzátoru je vlastně jen přívod teplýho vzduchu právě od výfuku, používá se v zimě a při startech, aby se auto dřív ohřálo, proto je tam taky ta klapka, která koriguje, jestli nasávat teplej nebo studenej vzduch, sundáním se, podle mě, určitě zhorší minimálně ohřívání studenýho motoru a z těch odvětrávacích hadic taky občas třeba ukápně olej, protože se jima odvětrává mastnej vzduch. Tu sportovní vložku seženeš asi v každým lepším tuning shopu, nebo na netu, dělaj se přímo pro tuhle motorizaci, dobrý jsou třeba K@N nebo GREEN.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Tak a ja mam take iste ako Tigerz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 A co já ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 (editace) Tak a ja mam take iste ako Tigerz ? ja mam tu istu ET hlavu a uz si zohanam vlozku Uvidime, chcel by som aspon trocha zmenit zvuk. Bohosu - nepofotis prosim ta lepsie zvrchu ten tvoj moturek ? Radsej by som to chcel tak poriesit ako mas ty Neskusal si tam dat nejaku hubu(filter) ? Editováno: 2. Září 2006, autor: TiGeRZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Tak a ja mam take iste ako Tigerz ? jj, ty máš to, co se blbě předělává a doporučuju tu vložku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 A co já ? A ty už máš novější model, když začla škodovka šetřit a nedala ti ani kryt motoru.. má to velkou výhodu, protože se dá vcelku bez problémů přidělat ten konusovej sportovní filtřík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 (editace) Ano ano, už jsem si všimnul několika věcí kde se šetří Jakej to má vliv na chod motoru? Hlučnost, výkon, spotřeba,.....? A je nutný zásah do technického průkazu nebo je to povolená součáast ? TiGeRZ - fotku sem hodím hned co přijedu z nákupů a taky co motor opláchnu vodou Jsem vytažen na Černej most do IKEA..... OloZX6R - jak to že si to ještě u nikoho neviděl ? Snad to není takovej unikát, nebo ano ?? Editováno: 2. Září 2006, autor: Bohosu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkArt Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 kde koupit sportovní vložku buto green nebo k&n za rozumný peníz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Tak a ja mam take iste ako Tigerz ? jj, ty máš to, co se blbě předělává a doporučuju tu vložku... a budem mat iny zvuk?? a znamena ze mam blby motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Tak a ja mam take iste ako Tigerz ? jj, ty máš to, co se blbě předělává a doporučuju tu vložku... a budem mat iny zvuk?? a znamena ze mam blby motor? Zvuk sa zevraj troska zmeni. Mas dobry motor, na tvojom aute sa nesetrilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Přidávám fotku svého motůrku Omlouvám se za nečistoty, ale nezbyl mi čas na umytí motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 no, ja mam 47kW a ten filtr box tam taky nemam... taky bych bral ten kuželovej filtr, no... ale co se da delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 DarkArt: Jestli si z Prahy, tak v Hostivari v nakupnim centru se prodavaji filtry K&N za pro fabie cca za 1630,- CZK to je pro 1,2HTP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 A co já ? A ty už máš novější model, když začla škodovka šetřit a nedala ti ani kryt motoru.. má to velkou výhodu, protože se dá vcelku bez problémů přidělat ten konusovej sportovní filtřík... právě, když sem na tenhle social sistém koukal u segry na služebáku řikal sem si to samí-tam to uplně svádí ktomu, prdnout tam konus filtr hele nemužeš zjistit kolik by tohle sání přišlo na 12v-že bych vytuningoval motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 A co já ? A ty už máš novější model, když začla škodovka šetřit a nedala ti ani kryt motoru.. má to velkou výhodu, protože se dá vcelku bez problémů přidělat ten konusovej sportovní filtřík... právě, když sem na tenhle social sistém koukal u segry na služebáku řikal sem si to samí-tam to uplně svádí ktomu, prdnout tam konus filtr hele nemužeš zjistit kolik by tohle sání přišlo na 12v-že bych vytuningoval motor Jak to myslíš? Jako že bys sundal kryt s filtrem a dal si tam jen tu hadici, která vede k airboxu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 to by nešlo, co ty dvě hadičky co vedou taky do krytu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 to by nešlo, co ty dvě hadičky co vedou taky do krytu. Při troše štěstí by je mohl zavect někam k tomu konusu, nebo přímo do tý hadice před škrt. klapku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.