Ttom Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Je možné instalovat koženou řadičku z OII do Fabie? Chci vyměnit tu klasickou plastovou za koženou, ale víc se mi líbí řadička z OII - má ergonomičtější tvar. Máte někdo zkušenost s takovou výměnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Jde, ale musis predelat spodni ramecek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aladin Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Jestliže chceš vyměnit jen hlavici tak musíš vycvaknout dole rámeček s manžetou, sundat manžetu. Hlavici budeš muset na tyčku asi přilepit aby se Ti netočila. Teď si nejsem jistý zda jsou stejné průměry tyčky... Každopádně pytel je jiný ten Ti určitě pasovat nebude. Buď si nech ušít nový nebo vyměň jen hlavici, ale stejně to nebude vypadat moc dobře protože OII má jiný tvar a ten kroužek ve kterém drží kůže je tvarovaný pro hlavici z OII. Podle mě bude lepší když si seženeš černou řadičku z Fabie s chromovanou plaketou Přehazovat to mezi autama není nic těžkého, ale mixovat manžetu s hlavicí jiného typu... to nevypadá moc pěkně ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rjozo Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 (editace) Chcel by som si vymeniť rýchlostnú páku ale neviem ako.Origo je hranatá ale všade v obchodoch sú len kruhové.Neviem ako by to pasovalo na tú pôvodnú manžetu alebo treba vymeniť aj tú? Editováno: 5. Srpen 2007, autor: rjozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 (editace) Ja som to robil nedávno ta manžeta dolu ide je zacvaknuta takým plastovým ramčekom. Uvidíš ho keď vyhrnieš manžetu,ale ide to ťažko musíš to podpáčiť a stiahnuť ten ramček. Opatrne aby si ho nezlomil.Pozri sem ja som to vyriešil takto: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=25895 Je to posledný príspevok. Editováno: 5. Srpen 2007, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rjozo Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Ja by som chcel rámik aj manžetu nechať pôvodnú len neviem ako bude pasovať tá neorigo guľa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Tie neorigo paky sú z velkou dierou a maju viac plastových vložiek na rôzne priemery pák. Doťahujú sa pomocou červikov na imbus ten sa však hneď strhne.Ja som ich vymenil za klasicke 5mm.tie sú tvrdšie dostať ich kúpiť kde predávajú spojovací material! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 (editace) Předělával někdo z vás řadící páku? Já tam mám takovou tu gumovou klasiku, chtěl bych tam vrazit řadičku z OII, tu chromovou. Co vy na to? Teda nejde mi ani o to jestli to jde, určitě to jde. Ale takhle, potřebuju tam tu původní manžetu nechat a vyměnit jen hlavici. Jde tam plast zespoda nějak bez poškození rozdělat a pak zase zadělat? Editováno: 9. Červen 2009, autor: Gerrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4z4rd Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 (editace) Zdravim ,chcel by som sa spytat ci nepoznate nejaku stranku [najlepsie slovensku,ale moze byt aj ina] ,,,, kde by som si mohol objednat radiacu paku z fabie rs , a dalo by sa kupit len ten klobucik RS ? Editováno: 16. Červen 2009, autor: H4z4rd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbynda Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Předělával někdo z vás řadící páku? Já tam mám takovou tu gumovou klasiku, chtěl bych tam vrazit řadičku z OII, tu chromovou. Co vy na to? Teda nejde mi ani o to jestli to jde, určitě to jde. Ale takhle, potřebuju tam tu původní manžetu nechat a vyměnit jen hlavici. Jde tam plast zespoda nějak bez poškození rozdělat a pak zase zadělat? Já mám v f1 páku z o2 kůže chrom 5kvalt.Musíš z ní jen sundat ten rámeček dole a přidělat to na rámeček z fabky.Pak stačí jen vyměnit.Je to nejjednoduší.Zejtra udělám fotos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Já už si taky poradil, je tam. Manžeta je původní, hlavice je z OII s chromovou plaketkou. Jediná nevýhoda - na ručce mívám položenou 1,5 flašku vody, teď pří řazeni 4 to klepne do víčka, dřive ta gumová páka to nedělala, měla jiný tvar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Co zkusit hledat? :-O Jedno téma se mázlo a je tady nový. Tady to najdeš: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...adička+Oll Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 člověče, tvůj odkaz jaksi nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 On to není vloženej odkaz, ale jen text. Překopíruj si to a bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarin3D Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Pokud chces radicku z O2 (popr. S2 nebo F2) do Fabie bez uprav neni problem ji sehnat Jde jen o vymenu za puvodni za cca 2minuty hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 (editace) tak len pre inspiraciu S2 v F1 Editováno: 7. leden 2010, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysa Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 mooc pěkný, docela jsi mě nalomil, a mám otázku, zdá se mi to nebo je nižší jak klasika z F1 ?? nebos něco dělal i s klackem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 ibe prehodene, ak je v tom holbsia diera, moze paka vyzerat kratsie, ale je skvela do ruky tvraom. super sa drzi a radi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbynda Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 já mám v f1 klacek z o2 kůže-chrom.Jediný co je potřeba,tak z řadičky z f1 sundat dole ten rámeček a přicvakat ho k tý z o2.Průměr klacku jstejnej,páka se nijak neprotáčí,protože je stažená kroužkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James.H Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 Zdravím, Chci se poradit ohledně výměny hlavice řadicí páky na první Fabii. Jde mi v podstatě o jednu věc. A to jak mám oddělit originální hlavici od pytle Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 origo je hlavice od manžety NEODdělitelná...ale myslím, že když odpářeš jednu ze stran, tak manžetu od hlavice jednoduše odtrhneš...já měl manžetu u první řadičky potrhanou, tak jsem jí jednoduše od hlavice odtrhl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 Já jsem to nepáral,sundal jsem hlavici s ponožkou ,ponožku jsem přehrnul přes hlavici tam je taková kovová spona tu jsem přetřihnul a stahnul z hlavice.A přesně opačným stylem jsem přidělal novou hlavici k pytli a namontoval zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 když přetáhneš tu ponožku přes hlavici,tak ten ocelovej kroužek drží celou hlavici na řazení,když je dole tak máš zespodu plastovej kroužek co drží manžetu k hlavici,po pitvání ho stahneš je nacvaknutej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Únor 2011 Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 čučel jsem na to a máte recht..je to chycený kroužkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hammer6030 Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 je to piplacka ale da se sundat ten plastovej krouzek. Potom to krasne oddelis od sebe. Jen jsem mel vetsi problem ho nacvaknout z5. Ale da se to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.