Aloof Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Praskla mi manžeta, když koupím novou páku včetně manžety jak sundám tu starou? V popelníku vytočím 3 šroubky a páku včetně popelníku stáhnu z řazení, ale jak tu novou nasadím na ten plastový rámeček (resp. na původní popelník). Je tam nějaký problém, nebo je potřeba nějakej speciální vercajk, Díky Aloof Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Nemusíš ani vyndavat ten popelník. Stačí zezadu vycvaknout plastový rámeček na kterém je manžeta a je to. Potom povolíš zmáčknutou kovovou svorku co drží hlavici staženou na kovovou řadící páku, vytáhneš nahoru a je to. Při montáži nové vyzkoušej, jesti ta nová nejde pootočit, někdy tam nesedí úplně na fest a je to dost nepříjemné, když se maličko otáčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aloof Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Koukal jsem tady: http://www.fabiaauto.cz/skoda-fabia/demontaz-radici-paky-skoda-fabia a ten právě o tý kovový svorce nic nepíše. Ta tyčka řazení je taková problouhená, asi aby se páka neotáčela? Takže mně stačí vycvaknout rámeček, povolit svorku a páku vytáhnout. Co když tu svorku nějak poškodim a nepodaří se mi jí tam vrátit, nebo nedostatečně stáhnout, existuje nějaká jiná alternativa čím jí nahradit? Třeba topenářský svorky na hadice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 tu máš síce Octáviu www.skodaoctavia.cz/clanek/vymena-radicky-za-chromovanou-lak ,ale princíp ten istý.. ak zničíš tu sponu,tak tam dáš prinajhoršom sponu šrobovaciu http://www.nerezoves...hadicove-spony/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aloof Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 No a právě ta manžeta mi zezadu nejde vytlačit, vždycky se mi zvedne celej ten rámeček a manžeta nic. Na manžetu jde zespoda šáhnout, ale ani se nehne. Zkoušel sem to teď ráno. Ješte to zkusím odpoledne. Stejně musím nejdřív koupit tu novou řadičku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Ta spona je součástí nové hlavice řadící páky. Některé řadící páky jsou v místě kda se stahuje ta spona vroubkované, ty se nemají snahu po stažení spony pootáčet. Ovšem, některé jsou hladké, a ty nejdou tou lisovací sponou dos dobře zajistit proti poootočení. Ten rámeček manžety je vzadu zajištěn na dvou místech, stačí v tom místě rámeček zatlačit dopředu, a pak již jde nadzvednout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aloof Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Manžetu už mám z rámečku venku, zítra, max. pozítří by měla dorazit nová řadička. Pak sundám starou řadičku a uvidim, když tak to stáhnu tou hadicovou sponou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mich4l Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 (editace) Tak já jsem dnes obdržel tuto http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-facelift/radicky-plaketky/skoda-fabia-radici-paka-s-manzetou-dovoz-kozenka-chrom-id:4397.eshop máte s ní někdo nějaké zkušenosti??? K tomu jsem si objednal nové logo na majeho Skokana (Fabule 1) jenže jsem si nevšiml že cena +- 200 Kč je za jeden kus takže někdy dokoupím i zadní Editováno: 27. Srpen 2013, autor: Mich4l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillersMPL Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Mám ji ve Fábce necelý rok a už se začíná loupat folie na plaketce. Přemýšlím o koupi originální, jen ta cena. Ale snad vydrží víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mich4l Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Mám ji ve Fábce necelý rok a už se začíná loupat folie na plaketce. Přemýšlím o koupi originální, jen ta cena. Ale snad vydrží víc. Tak to jsem rád že aspon ten rok vydrží no právě ta cena u origo mě odpudila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Jo pánové originál je fakt z cenou jinde,ale mam ji druhý rok hodně jezdím a je pořád jako nová. Vřele doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Můžu potvrdit, mám origo z koženého paketu cena nelidová:-(, ale je tam druhá od roku výroby 11/2002 a to docela jde. Vrchní kryt ( ten chrom) se nechá koupit za lidovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mich4l Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 jo no no já si ušetřím časem tohle je jen záplata ta čína ) pak půjde origo ) a dokoupím si i kličky dveří v chromu a basta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vl4stimil Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Lze vyměnit tuto řadící páku z VW Bora za páku z fábie I ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vl4stimil Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 (editace) http://www.aliexpress.com/item/New-Hot-5-Speed-Shifter-Gear-Shift-Knob-For-VW-Mk4-1999-2004-Golf-GTI-R32/2046088717.html zde odkaz na řadící páku VW Editováno: 20. leden 2015, autor: vl4stimil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 (editace) ja pouzil radicku z octavie 3 rs a plaketku z fabie 2 elegancetycku radici paky sem zkratil, vybrousil tam ten zalis a presvorkoval ramecek a je tam, manzeta jen tak tak staci na ramecek z fabie Editováno: 7. Březen 2015, autor: kortyzon 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomini Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 Můžu mít dotaz? Myslíte, že bych dostal řadičku a madlo ruční brzdy z Fabie III do Fabie I? Má s tím někdo zkušenost? Řadička viz: http://www.obautodily.cz/skoda-fabia-iii-radici-paka-s-manzetou-5-ti-1-2-tsi-a-1-4-tdi-original-cervena-8958cz2350/ Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.