muhehes Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 Zdravim, schanim manual pro fabku combi 2004 1.4 16v nikde to nemuzu najit pro tento model prosim o pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 (editace) A co zkusit hledat??? Hledáš návod k obsluze nebo dílenskou příručku?Pokud maual tak na ten tu na foru odkaz už je.... Editováno: 20. Únor 2011, autor: speed.mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muhehes Vloženo 20. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 nejlepe oboje , ja jsem takovej moula na hledani, takze zanechani nejakeho odkazu by nebylo na skodu:) predem dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 návod k obsluze si můžeš stáhnout zde , DP zkus pohledat na netu, nejsem si jist, zda odkazy v sekci manuály budou ještě aktivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muhehes Vloženo 21. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Prave kdyz uz na neco narazim tak to neni aktivni .. a vetsina odkazu nefunguje , .. na strankach skodovky jsem si vsiml toho manualu, ale problem je ze je k novejsi verzi a ja hledam presne pro moje auto tot fabia 1.4 16v 2004, protoze jsem bohuzel dostal v nemecky verzi a to neumim ani zblechtnout ( a ta dilenska prirucka je k nenalezeni , fabku mam teprv par dni, a potreboval bych se sni lepe seznamit , a kdyz se neco naskytne tak sam i opravit (viz. leva stahovacka zadniho okna a levej reprak u ridice, vyhrivana sedacka u ridice) to jsou moje vrasky ktere bych chtel casem odstranit:) ale bez te sikovne knizecky to proste nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Pro opravy je návod k obsluze na dvě věci. Část dílenské příručky je zde: http://www.ulozto.cz...ents/?_fid=6ec6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 ZDE je DP Fabia I (obahuje: El.schémata,el.zařízení - topení+klimatizace,Karoserie - klempířské a montážní práce,Motor - elektronika a mechanika,Servisní prohlídky a údržba...). Manuály jsou ke stažení ZDE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 pokud o ten manuál extra stojíš, mám staženou tu starší verzi (36,4MB), tak bych ti jí hodil třeba na Uložto, ale až večer, páč v práci jsou stránky tohoto typu bloklé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muhehes Vloženo 22. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Ano byl bych moc rad jakmile nemam k autu vsechnu potrebnou dokumentaci tak jsem takovej nesvuj kort kdyz se moc nevyznam v tom co mi pise pocitac .. jsou tam treba dva mody 1 pru. spo. atd 2 : pru pso. okam. spo.. atd ... v tomhle se nijak nevyznam.. a prave v tech novejsich manualech uz maj tu ridici jednotku trochu jinou a zabrazuje se jim to mezi budikama ... me jen v tom malym ramecku u otacek. proste v tom mam gulas a potreboval bych si udelat poradek proto jsem se rozhodl najit brozurku kterou nikde nemuzu najit abych tady tohle sikovny forum nemusel zasypavat zbytecnejma otazkama kazdopadne diky za vsechny prispevky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 nakonec jsem to pořešil jináč, takže tady ho máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muhehes Vloženo 22. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Dekuju pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 nemáš zač, tak a teď se ho budeš muset naučit zpaměti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muhehes Vloženo 22. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 no to teda par veci jsem si diky tomu ujasnil ale myslim si ze totez se da prave najit na strankach skodovky , viz odkaz nahore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 (editace) no ty manuály si budou dost podobné nečekej žádné zásadní odlišnosti, nicméně nějaké drobnosti tam najdeš, např. třeba ten starší (co jsem ti dal na uložto), má v sekci výměny žárovek i výměnu halogenky v mlhovce, vyobrazena je ta před faceliftem (nekulatá) a v new návodu třeba výměna žárovky v mlhovce zcela chybí. Editováno: 23. Únor 2011, autor: Malta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraasek Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 (editace) mohl by, prosím, zde někdo umístit funkční link? :-)) děkujíí Editováno: 10. Březen 2011, autor: Ondraasek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Odkaz v mém příspěvku je obnoven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraasek Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novotaa Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 ahoj vsem.omlouvam se jestli uz to tu nekdy je ale nemuzu to najit.dostal jsem fabii kratkou 2003 1,2 htp 40 kw. potrebuji nejaky manual je nekde ke stazeni?dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejla Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 http://cs.skoda-auto.com/mini-apps/owners-manuals/pages/fabia-6y.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmazalek Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 Děkuji za manuál ke stažení, dala by se někde dohledat dílenská příručka pro motor 1,4 16V 59kW typ BUD? Vyrábělo se to od r.2005 do 2007. ať hledám jak hledám, vždy seženu DP jen pro starší motory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruty2 Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 V 27. 7. 2016 at 9:59, mmazalek napsal: Děkuji za manuál ke stažení, dala by se někde dohledat dílenská příručka pro motor 1,4 16V 59kW typ BUD? Vyrábělo se to od r.2005 do 2007. ať hledám jak hledám, vždy seženu DP jen pro starší motory. Zde je dílenská příručka. motor-1,4-55-74-59-mechanika.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmazalek Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 děkuji mnohokrát :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.