Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, máte taky problém se zrcádky, když vám hraje víc nahlas muzika? ( někdy ani nemusí být moc nahlas - záleží na druhu muziky, písně) Mě to hrozně rozčiluje, nevíte někdo co s tím? Jak to poupravit? Má s tím někdo zkušenost? Napadlo mě třeba zrcátka vylít silikonem? Asi blbost ale...Prosím o vaše rady, zkušenosti atd. :-) díky

Jednoznačne pomôže stíšiť rádio.. :)

• Autor

Jednoznačne pomôže stíšiť rádio.. :)

Ten byl dobrej ;)

Nechápu proč to sem píšeš (s tím tlumení hlasitosti).

Taky mě rezonuje, ale myslím, že jen zrcátko u řidiče. Chtěl jsem to taky nějak vyřešit, ale ještě jsem pořádně nepřišel na to jak. Jestli by stačilo vytlumit plátem ten plast a nebo zkusit vytlumit zevnitř čast dveří přímo u zrcátka. Taky nevím

Nedokážu si představit, jak může rezonovat zrcátko a co to musí bejt za děsnej (a přebasovanej) kravál :-) Každopádně co asi jiného než vytlumení může rezonanci odstranit, že :-)

Ono to není ani tak o basech víš ;)

Nic víc než vytlumení asi není, ale záleží co vytlumit, že :prc:

Hm, co asi tak nejčastěji vede k reznovaní... zkus test cd s různejma skopičinkama a budeš se divit, kdy to nejvíc a kde všude haraší.

je mi jasný, že když dáš na repráky basy na max takže to bude rezonovat, ale když je "ořízneš" a dáš je na basák a tolik bas tam nemáš tak to nemusí být jen basama, ale může to být i středy ;)

Mě vadí když zavřu dveře u spolujezdce tak mě zrcádko dělá hluk. :feve:

• Autor

Mě to dělá většinou u spolujezdce a fakt mě to už vytáčí :aggressive:...Přitom třeba u otce, který má OII to nedělá ( hold lepší zrcátka)...Jasně, že to chce nějak vytlumit ale jak, co tam dát??? Fakt nikdo žádná zkušenost?

Fakt si připadam jak debil, když jedu po ulici a slyšim jak mi to bzučííí!!!

• 2 roky později...

Dneska jsem si toho taky všimnul, že když zavřu dveře u spolujezdce tak něco nakrátko jemně za rezonuje. Mrknul jsem na to a dělá to přesně jak popisujete...zrcátko. Nezkoušel to někdo nějak vychytat?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.