sulda1 Vloženo 25. Únor 2011 Sdílet Vloženo 25. Únor 2011 Těch pár minut při parkování, zavíraní otvírání bran a přejezdu mezi nima to snad jde vydržet. 200m 20km/h = 36s a hlavně si můžete pustit nahlas rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demonx Vloženo 25. Únor 2011 Sdílet Vloženo 25. Únor 2011 Uživatelský manuál str.36: Připnutí bezpečnostních pásů: V případě, že nejsou řidič, resp. spolujezdec připoutáni bezpečnostním pásem, zní při rychlosti větší než 20 km/h akustická signalizace a zároveň bliká kontrolní světlo. Pokud se během dalších 90 sekund řidič, resp. spolujezdec nepřipoutají, akustická signalizace se vypne a kontrolní světlo bude svítit trvale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Připnutí bezpečnostních pásů Kontrolní světlo se po zapnutí zapalování rozsvítí jako upozornění, aby si řidič, resp. spolujezdec připnuli bezpečnostní pás. Kontrolní světlo zhasne teprve po připnutí bezpečnostního pásu řidiče, resp. spolujezdce. V případě, že nejsou řidič, resp. spolujezdec připoutáni bezpečnostním pásem, zní při rychlosti vozidla větší než 20 km/h akustická signalizace a zároveň bliká kontrolní světlo . Pokud se během dalších 90 sekund řidič, resp. spolujezdec nepřipoutají, akustická signalizace se vypne a kontrolní světlo bude svítit trvale. Další informace k bezpečnostním pásům strana 135, „Bezpečnostní pásy“. Chlapci, čtěte návod, zabere to míň času, než debaty typu cobygdyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaolin Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 u nás ve firmě pípají koktávky II až od 30 km/h.. předpokládám, že to bude i u Yetiho, jelikož servisní vypínání a zapínání denního svícení přes páčku dálkových a směrových světel funguje u obou stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schneefall Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 Dobrý den Kontrolka zapnutí pásu se mi při otočení klíčku do první polohy rozsvítí, ale za chvíli zhasne byť připoutanej ještě nejsem a už se nerozsvítí.Nevíte někdo kde může být chyba? Mám oct 1 tour. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petryeti Vloženo 18. Červen 2011 Sdílet Vloženo 18. Červen 2011 (editace) Chystám se demontovat otáčkoměr a ten protivněj pípák odpojit. Případně proklemuji kabely pod sedačkama. Editováno: 18. Červen 2011, autor: Petryeti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petryeti Vloženo 28. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2011 Tak jsem to vyrušil v otáčkoměru a mám klid. Žádné hloupé pípání nezapnutých pásů nebo rezervy paliva a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poty28 Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 Zdravím , já pásy vyřešil tímto mezikusem , nemusíš nic rušit ani přecvakávat.pokud by měl někdo zájem můžu zaslat ještě jich několik mám.kontakt: poty100@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feri1 Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Nebo ať si koupí na vrakáči starej pás, nebo jen ten potřebný konec a ten tam zapíchne. Myslím že jakýkoliv koncern VW by měl stačit. Je to každého věc, hlavně ať mi neskáče skrz čelní sklo do cesty, dnes jsem to umyl Problém je trošku jinej - pokud nabouráš a řídící jednotka ví, že nejsi připoutanej, reagují airbagy jina, než u připoutaného, to znamená, že když oblbneš počítač cizím pásem podepisuječ si v případě havárie nad sebou ortel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toshibman1 Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 koukám... zajímavá debata. Zkuste prostě odpojit kabel v podlaze pod sedačkou u dráhy šoupačky u dveří. bude se to tvářit, že je pás připnutý. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 http://www.aliexpress.com/item/Pair-Car-Vehicle-Auto-Safety-Seat-Belt-Metal-leather-Buckle-for-Skoda-Skoda-Octavia-Rapid-superb/1658372326.html Taky řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas321 Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 Dobrý den,mám Octavii II a v poslední době se mi stává, že i když mám pás zapnutý, tak to začne pípat, pravděpodobně je to špatným čidlem v držáku do kterého se pás zacvakává. Nový držák stojí 900Kč ale to se mi nechce platit. Někde jsem četl že se to dá odpojit pod sedadlem ten konektor má ale tři dráty ,a chci se zeptat když to odpojím neodpojím ještě něco mam namysli např. airback nebo něco jiného, Jo a nakonec já jsi dávám bezpečnostní pas i když jedu je 20 m,to jenom pro ty co by chtěli poučovat. Předem díky za odpovědi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Únor 2017 Sdílet Vloženo 4. Únor 2017 K pásu nejde žádný konektor, co by měl tři dráty...to si pleteš s tím pro airbag a ten je navíc žlutý, k pásu vede obyčejný 2 drát...je tam malý černý konektor. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.