Berry Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Nevíte někdo, jestli existuje ten kruhový rámeček okolo knoflíku na ovládání teploty vzduchu, na kterém by byla stupnice v stupních Celsia. V jiných autech je to pro přibližné nastavení teploty pro manual. klimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 To je prece uplna kravina, bo prece zalezi na tom jak je venku teplo a jestli sviti slunicko ne? Si tam ty stupne namaluj jak chces a bude to stejny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 To je prece uplna kravina, bo prece zalezi na tom jak je venku teplo a jestli sviti slunicko ne? Si tam ty stupne namaluj jak chces a bude to stejny. To možná myslel, že je tam někde asi naznačená teplota vzduchu co vychází z té klima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 To je prece uplna kravina, bo prece zalezi na tom jak je venku teplo a jestli sviti slunicko ne? Si tam ty stupne namaluj jak chces a bude to stejny. To možná myslel, že je tam někde asi naznačená teplota vzduchu co vychází z té klima Určitě, nová Fábie to tak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Ja to tak napr. mam... rv 2k4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Galaxy64 : jsi nějakej chytrej ne, a taky asi míň chápavej. Vem si přiklad ze zabiaka a ostatních. Trošku mysli a bude ti to jasné hned, jako ostatním. Ale jak já říkám, nikdy nic ve zlém. Nicméně odpověď žádná. Viděl jste to někdy někdo na Octě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 ja to videl jen ve fabce v octe ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Galaxy64 : jsi nějakej chytrej ne, a taky asi míň chápavej. Vem si přiklad ze zabiaka a ostatních. Trošku mysli a bude ti to jasné hned, jako ostatním. Ale jak já říkám, nikdy nic ve zlém. Nicméně odpověď žádná. Viděl jste to někdy někdo na Octě? To Berry:No tak teda znova: 1. konstantni vykon klimatizace, 2. uvazuje se, ze klima jde zapnout pri +5 st.C a muze nasavat vzduch +35 st.C, napriklad - teda rozdil na vstupu muze byt 30st. Dle bodu jedna a dva si kazdy usoudi, ze ta stupnice bude velmi, velmi priblizna. Dalsi aspekt: nastavis si na topeni 20st. na te stupnici, na vystupu bude vzduch o teplote 20st., zapnes kompresor klima, jaka asi bude teplota vzduchu na vystupu? Pokud to jeste nestaci pujdeme dal, ale pochopili jiste vsichni. Na zaver mi neni jasny, k cemu mi je priblizne nastaveni teploty na vystupu, stejne to vsichni bez klimatronicu regulujeme tak dlouho, dokud neni teplota v aute vyhovujici, a budes to tak delat i s tou stupnici, protoze zjistis, ze je k h***u. Proto ten climatronic taky vymysleli, ze. Dal to neresim nebot jsem mene chapavy. Nez se zacnes do nekoho nazouvat, tak popremeslej o cem je rec, jestli se Ti ty cislicka ale libi, shanej dal, vsak na to take prijdes. Jo a ja teda to nikdy na OI nevidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupica Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 vlastne climatic (ta manualna klima co je pisana ako automaticka vo fabke) sa teraz v akcii v SVK dava aj do octy tour... A vlastne funguje ako automaticka? t.j. ze ma nejake tie cidla teploty vzduchu apod. a podla toho reguluje chladenie ci co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 vlastne climatic (ta manualna klima co je pisana ako automaticka vo fabke) sa teraz v akcii v SVK dava aj do octy tour... A vlastne funguje ako automaticka? t.j. ze ma nejake tie cidla teploty vzduchu apod. a podla toho reguluje chladenie ci co? To by byla jina S cidly navic by se to dalo uvazovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 ¨galaxi má svatou pravdu!!! čísílka jsou tam uplně zbytečně! ale ten climatik ja znam jen z octavie II ve verzi ambiente a je to normalní mechanická klima, a klimatronic-elegance je teď dvouzonovej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Pratele, cislicka na psychiku pusobi velmi kladne toje pravda, ale v praxi na hovn*. Na OI se to nedelalo, co vim, je to v OII ambiente a jmenuje se to Climatic, (uvedl jiz Vilik) stejne jako ve Fabce, je to udajne poloautomaticka klimatizace a to asi diky tem cisilkum. Jeste jsem nikdy nemal klima zapnute a pootocene jinak, nez vlevo dole v uplne modrem. A jestli je to 17C nebo 19C je mi srdecne jedno, protoze citim! Ale vypada to urcite lepe nez bez cisilek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Galaxy64 : podal jsi zdlouhavý výklad, který možná zní přesvědčivě, ale tohle všechno řada z nás (včetně mě) zná. Já teď taky podám jeden zcela vyčerpávající, ale podstatně kratší příspěvěk : jde jen o ty čísílka, což jsi zřejmě nepochopil. Další blbost v autě, která tam normálně nemusí být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Galaxy64 : podal jsi zdlouhavý výklad, který možná zní přesvědčivě, ale tohle všechno řada z nás (včetně mě) zná. Já teď taky podám jeden zcela vyčerpávající, ale podstatně kratší příspěvěk : jde jen o ty čísílka, což jsi zřejmě nepochopil. Další blbost v autě, která tam normálně nemusí být. presne tak, jen vizaz! Ale na druhou stranu by to znelo honosneji rikat, ja mam poloautomatickou klimatizaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Dabata uplně na dvě věci, plácá se tu pátý přes devátý a většina tu ani neví co má v autě, pár lidí tio tu přibližně ve zkratce dobře vysvětluje a další mu to vyvrací. OI má manualní klimu(nemá ŘJ) to znamená že klapky na skříni jsou ovládány mechanicky, jediná klapka ovládaná krokovým motorkem je klapka recirkulace vzduchu. Proto nemá man.klima na ovladači uvedenou teplotu(ovladač je pouze mech. páka pro lanko ovládající klapku). Druhá je Climatronic OI, Roomster (u OII dvouzonova) ta je plně řízená čidly teploty a slunečním senzorem, všechny klapky jsou ovládány krokovými motorky v automatickém režimu se snaží dosáhnout a udržovat zvolenou teplotu. od MP01 je navíc vybavena čidlem za vyparníkem pro lepší fci. Levnější variantou climatronicu je tzv. climatic což je poloautomatická klimat. řízená též nekolika čidly teploty ale je bez slunečního senzoru použitá u Fabie, Roomsteru a OII ta má ŘJ a na ovl. je zobrazena tišt. čísly přibližná teplota kterou se zhruba snaží udržovat,(ovladačem měníte hodnoty odporu-potenciometr) klapky jsou opět řízeny krok. motorky. Jinak čidlo teploty inter. pro poloautomat a automat. klimatizace je v ovladači je tam taková mrížka navíc climatronic v OI tam má malý ventilátorek který na sává teplotu interiéru a zamezuje zkreslování udaju o vnitřní teplotě, tím je ta mřížka u climatronicu více zaprášena a vyplatí se ji jednou za čas opatrně vyfoukat stl. vzduchem ŘJ- řídící jednotka Psal jsem tento článek v rychlosti pokud tam narazíte na nějakou chybu omlouvám se, ale už mě moc nebaví články jedna bába povídala Berry: takže z tohoto článku plyne to, že neexistuje rámeček pro OI s tištěnými čísly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Galaxy64 : podal jsi zdlouhavý výklad, který možná zní přesvědčivě, ale tohle všechno řada z nás (včetně mě) zná. Já teď taky podám jeden zcela vyčerpávající, ale podstatně kratší příspěvěk : jde jen o ty čísílka, což jsi zřejmě nepochopil. Další blbost v autě, která tam normálně nemusí být. presne tak, jen vizaz! Ale na druhou stranu by to znelo honosneji rikat, ja mam poloautomatickou klimatizaci... Tak si kupte lihovku a nějaký ty čísílka si tam holt napísajte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Berry, Berry, chlape, chlape. Pred chvili si mi jeste daval Zabiaka za priklad jak je narozdil odemne bystrej, ze se s tim prece nastavuje teplota na vydechu. Pote co jsme Te presvedcili ze to nemuze fungovat, delas ze me zase vola, ze to vsechno prece vis a ze Ti jde jen o ta cislicka. Jestli teda chces mit za kazdou cenu posledni slovo, tak ja uz na tudle pikachovinu, nereaguju. Zabiak: Nemusis psat v mnoznem cisle, ty cislicka tady chce jen jeden. Tu lihovku jsem v podstate doporucoval uz ve svem prvnim prispevku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Asi to zamknete nebo smazte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.