Martan Vloženo 26. Červen 2006 Vloženo 26. Červen 2006 Neví někdo nějaký dobrý recept jak upéct sele? Citovat
Host Bobik Vloženo 26. Červen 2006 Vloženo 26. Červen 2006 v kazdém případě předudit, pak prošpikovat vyvarem z koření a pak hodit na oheň a dodělat, počítej že na ohňi stráví podle velikosti pár hodin... potírat marinádou (do ní pivo)... Citovat
Martan Vloženo 26. Červen 2006 Autor Vloženo 26. Červen 2006 já ho budu mít předpečené z pekárny (bude se píct s chlebem)ale pak je potřeba ho dopíct tak nevím jak Citovat
Martan Vloženo 26. Červen 2006 Autor Vloženo 26. Červen 2006 Led lampou nebo ho vzít autogenem ne? Citovat
Martinoslav Vloženo 26. Červen 2006 Vloženo 26. Červen 2006 Cosby: To jako na nej budes svitit, jo? Citovat
Jar_da Vloženo 26. Červen 2006 Vloženo 26. Červen 2006 My pečeme ve speciálně vyrobené bedně pro pečení, která má topeniště, otáčející jehlu a záchytné vany na tuk, svého času to byl nejrychleji vyrobený výrobek našich lidí na dílně. Citovat
Gil Vloženo 26. Červen 2006 Vloženo 26. Červen 2006 Konečně pořádný téma, to je furt, že něco nefunguje apod, ale tohle je jiná liga, taky se poučím ... Jinak Bobika to vypadá fajnově Citovat
srandek Vloženo 26. Červen 2006 Vloženo 26. Červen 2006 Bobik: pěknej grilík, ale já viděl stejně udělanej, akorát byl větší, byl totiž z kontejneru , tam to máš rovnou s víkem a na kolečkách Citovat
Host Bobik Vloženo 26. Červen 2006 Vloženo 26. Červen 2006 jj ten tu nekde taky je......vypada bohovsky.... Citovat
srandek Vloženo 26. Červen 2006 Vloženo 26. Červen 2006 to jo, je stylovej, holt zlatý český ručičky a když jde o žrádlo tak to platí dvojnásob. Citovat
Martinoslav Vloženo 26. Červen 2006 Vloženo 26. Červen 2006 Ty kraso, zacinam mit hlad... To mi nedelejte kluci, toto.... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.