Jehla23 Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 (editace) mě svítí už 3 roky..hlásila vadnou sondu, ale ta byla 2x měněná a nejspíš zbytečně..svítí to pořád..čidlo teploty funguje a spotřebu mám v pohodě tak to nejspíš řešit nebudu.. Editováno: 20. Duben 2011, autor: Jehla23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
car driver Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Mě se občas rožne, a zase zhasne. Posledních 14 dní, svití hned po nastartování, príští týden jedu do servisu..spotřeba se mi zdá vyšší. Jsem zvědavej co mi borec řekne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 možná tam bude chyba teplotního čidla, nebo lambda sondy. Dej vědět co tomu bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
car driver Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 (editace) možná tam bude chyba teplotního čidla, nebo lambda sondy. Dej vědět co tomu bylo [/quote A kde bych to teplotni cildo nasel ? Editováno: 2. Květen 2011, autor: car driver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 zatím bych čidlo nehledal, prvně načíst chyby na VAGu a potom můžeme spekulovat. Pak by bylo dobré napsat i motorizaci. A rada na závěr, necituj předchozí příspěvek, nebo si vysloužíš varování od moderátora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikidy Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 Zdravim, jak tady tak ctu, tak muj problem je presne opacny... kontrolku EPC jsem nikdy nevidel... jo jednou asi trikrat zablikala a to je vse. VAG nic nezjistil... muzete poradit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 Wikidi a brzdová světla ti fungují všechna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikidy Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 Wikidi a brzdová světla ti fungují všechna? Jo, úplně bez problémů... Sám se tomu divím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 a rozsvítí se jen o pedál drbneš, nebo musíš více prošlápnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikidy Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 a rozsvítí se jen o pedál drbneš, nebo musíš více prošlápnout? stačí zmáčknout tak 1 cm a svítí, teda aspoň třetí brzdové... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Květen 2011 Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 co tím chceš říci "... teda aspoň třetí brzdové", že se ti nerozsvěcují současně? BTW: necituj příspěvky, používej zelené tlačítko "přidat odpověď" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikidy Vloženo 29. Květen 2011 Sdílet Vloženo 29. Květen 2011 no protoze kdyz jsem to zkousel, tak jem nevidel esli se mi rozvitili i zadni brzdovky, ale odlesk tretiho brzdoveho svetla jsem videl na platu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juryno Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 mě svítí už 3 roky..hlásila vadnou sondu, ale ta byla 2x měněná a nejspíš zbytečně..svítí to pořád..čidlo teploty funguje a spotřebu mám v pohodě tak to nejspíš řešit nebudu.. ta kontrolka je dost rozsireny problem fabii. najma asi 1,2 (47kw) v lete zvykne nesvietit inak zvacsa svieti. tiez som mal s tym problem, bol na vagu, urobil celkovu kontrolu, vynuloval to, vsetko bolo ok a za chvilu zase ta kontrolka svietila. osobne poznam par majitelov tychto skodoviek a svieti im to. vyhodil im vag chybnu lambdu, vymenili ju, nepomohlo. mne prestala svietit ked som zacal pravidelne jazdit dlhsie trasy (75 km tam + 75 km spat) a ventilator som mal cely rok max. na prvom stupni. mal som taku haluz v hlave ze to suvisi nejako s ventilatorom a odkedy som ho pouzival na prvy stupen odvtedy mi to nesvietilo. mozno nahoda, mozno hovadina, mozno v kombinacii s dlhsimi trasami; neviem. tiez mi ta kontrolka zhasla (3 x overene na mojej ex-fabii) ze som 4 x nastartoval a zhasol motor po sebe. vzdy mi to so stvrtym nastartovanim ta kontrolka zhasla. haluz. ale kamaratke to nefungovalo. ja som to skusal 3 x a vzdy mi zhasla na nejaky cas. moja rada ako by som to riesil ja? ventilator len na prvom stupni a jazdit dlhsie trasy. isto by som isiel do servisu a ked nepomoze, nevsimal by som si tu kontrolku. viem je to psycho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 to s tím zhasnutí kontrolky po x nastartování funguje jen v případě, že se jedná o sporadickou chybu. Pokud je trvalá, nepomůže tomu ani 20 startů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juryno Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 to s tím zhasnutí kontrolky po x nastartování funguje jen v případě, že se jedná o sporadickou chybu. Pokud je trvalá, nepomůže tomu ani 20 startů hej na vagu som mal nieco ze sporadicka chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikidy Vloženo 4. Červen 2011 Sdílet Vloženo 4. Červen 2011 jenze ja porad resim, ze moje kontrolka vubec NIKDY(!!!) nesviti... ma se rozsvitit po zapnuti klice do polohy ACC ON a zhasnout po nastartovani... moje proste nesviti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
car driver Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 Zdravím pánové,konečně mi přestala svítit ,,kontorlka el. motoru ´´ a to po té co jsem koupil carreru na OMF.. Tři týdny jezdím vše ok.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 K OMW vůbec nejezdím tak se zeptám co je to ta Carrera? Olej nebo palivo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Carrera 95 a Carrera 100 = benzíny od OMV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Díky a fakt to pomohlo jo? Že bych to zkusil, mě to občas zhasne, ale stejnak mi to štve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
car driver Vloženo 10. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2011 jj, jezdím takhle už měsíc a bez chyby.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 Zítra bych měl tankovat tak to zkusím. A mám vzít 95 nebo tu 100? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holmer Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 Jak to tady tak čtu, tak je to docela schýza s tou kontrolkou EPC a kontrolkou motoru. Já teda zatím bez problému, auto (Fabia combi 1,4 55kW, motor BBY) má cca 96.500 Km, pravidelnej servis a původní majitel, kterej s nim najezdil většinu Km říkal že žádnej problém nebyl. Já s nim zatím najezdil něco přes 1000 Km a dobrý. Kontrolka EPC a motoru se rozsvítí při zapnutí zapalování a po nastartování hned zhasne. Dneska jsem byl zapojovat jednotku dálkového ovládání centrálu a tak jsme to i napíchly na VAG a jediný co tam bylo v paměti závad byla nějaká závada na prvním válci co se týše chudosti směsy (sporadická závada). Mám to na LPG a chlap říkal že v tomto případě při provozu na alternativní palivo je to normální a jenom to smazal. Jediný co mám, ale není to nějak zásadní tak je mírný kolísání na volnoběh když to jede na LPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 Zavada na prvnim válci....16555 jedna z nejrozšířenějších závad..(i při motoru bez LPG)sporadická později trvalá.Bohužel nikdo nezná 100% návod na opravu.Svítí kontrolka.... smažeš VAG a jezdíš někdy 500 nekdy 1000km než se znovu rozsviti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Powermax1 Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Moja Fabia 1.4 16 V (74kW) signalizovala chybu v elektronike motora (oranžová kontrolka v tvare motora, budík vpravo). Auto som zobral do servisu na diagnostiku. Tá vypísala zanesené sanie vzduchu, zanesená škrtiaca klapka. V servise vyčistili celé sanie, škrtiacu klapku tiež vyčistili. Kontrolka už nesvieti, všetko je OK. Motor aj lepšie ťahá. Oprava stála 24 € (Škoda servis). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.