raca Vloženo 15. Březen 2011 Sdílet Vloženo 15. Březen 2011 Ono taky záleží na tom, jak ........... jasný etkare, to je o něčem jiným,naštěstí já mám oravdu jak píšeš nejblížší podobnou značku min.60km od míst kde se pohybuju, tak takovy věcí neřeším....a docela ti to nezávidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 15. Březen 2011 Sdílet Vloženo 15. Březen 2011 (editace) @ mikl: Já pouze citoval web, který mi vyhodil ujec Gůgl - proto říkám, že to každej vykládá jinak. Jinak letňáky už mám připravený a umytý a teď přemejším, jestli je nemám ještě nechat převážit. Já vím že jsi to vygooglil V záhlaví té informace na swebu je datum vložení 1.8.2008,což při změnách v naší legislativě je hodně dávno. Editováno: 15. Březen 2011, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 15. Březen 2011 Sdílet Vloženo 15. Březen 2011 už jsem to nevydržel a přezul na letní. v sobotu se chystám do mostu a jezdit tam na zimákách by asi nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 15. Březen 2011 Sdílet Vloženo 15. Březen 2011 (editace) Pokud potkáš debila nepomůžou ti ani zimáky Editováno: 15. Březen 2011, autor: voltys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betko Vloženo 15. Březen 2011 Sdílet Vloženo 15. Březen 2011 Ja som dnes Roomstra prezul na letné pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martius Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Já o tomto víkendu udělám "jarní úklid" auta a budu přezouvat i zimní za letní. Do konce března už zbývá cca 14 dní a u nás jsou denní teploty okolo 15 st. (Ostrava). Auto nepoužívám každý den a když někam vyjíždím je to většinou přes den, kdy teploty se škrábou nad 10 st. Na horách jsem byl, minulý víkend a pravdou je, že tam jsem ještě zimáky docela dobře využil. Poznámka z praxe, pokud by někdo zamýšlel využít silnici Karlova Studánka - Vidly, ať to raději objede. Cesta se zřejmě v zimě neupravuje a podle toho to taky vypadá. Hluboké vyjeté koleje a vše co taje, pak přes noc zmrzne na vozovce, takže krom těch vyjetých kolejí ještě parádní ledovka. Naštěstí jsem jel ve směru na Vidly, tedy z kopce. Zpět jsem to raději neriskoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Ja mam letni ocistene tez. Necham udelat dovyvazeni a sup na auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Doporucuju procist VOP k pripadnemu pojisteni. Nektere pojistovny vyzaduji zimni pneumatiky v urcenem obdobi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarttyRS Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Taky už chcu přezouvat, jenže není na co...Dneska sem se byl ptát u jednoho dodavatele u nás (Letovice) a tam mně nabídl Barum Briliantis 2 za 830Kč, Kleber Dynaxer za 950 a Michelin Saver Energy za 1150Kč... Vyplatí se připlatit si za ty Micheliny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Ja prezul vcera. Chjo zase si budu muset chvilku zvykat, ze je auto tvrdsi. Ted sice prsi, ale porad je tech 10 stupnu, takze to bude OK. V Petrovicich ( a asi i jinde vejs) ale snezi, takze kdo se nekam tam chysta by to mel jeste odlozit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 No, já sem pro ilustraci úřední debility vložím dva obrázky - na prvním je křížkem vyznačená poloha značky "Povinná zimní výbava" u nás ve městě (platí samozřejmě směrem ven z města), na druhém jsou vyznačené lesní úseky s velkými sklony, kvůli kterým je tento úsek v zimním období bez zimní výbavy těžko průjezdný až neprůjezdný. Ponechávám na posouzení každého čtenáře, zda je umístění značky vyžadující zimní výbavu právě do tohoto místa správné nebo naprosto nesmyslné - pro lepší posouzení se podívejte na měřítka obou map, vzdálenost oné značky od příslušných úseků a množství dalších komunikací a míst, na která je možno ještě před příjezdem na konec města odbočit a hlavně - ze kterých je možno na inkriminovanou silnici přijet ODJINUD - na těch vjezdech už samozřejmě žádné další značky "Povinná zimní výbava" NEJSOU, přestože tyto místní komunikace umožňují průjezd klidně i tranzitním způsobem - a kolem oné značky vůbec nejet... No a pak si zkuste před koncem zákonem definovaného období platnosti přezout na letní - když jezdíte denně po městě a přitom víte, jak a k čemu používá vnitřek své hlavy uniformovaný bezmozek s pistolkou na prdeli a plácačkou v jedné a pokutovým blokem v druhé ruce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 zdarec pokut jezdiš kolem komina,,, tak přezuj ja take přezul bez fronty a v pohodě a levně,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Aktuálně: Právě jsem přijel z práce domů. Venku už od 19.00 velice hustě sněží. Teplota - 0,5 C až + 0,5 C, padá těžký mokrý sníh, na cestách plno vody + lehká mlha. Ještě, že jsem s tím přezutím počkal. Okres Nový Jičín, cca 30km od Ostravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 To samý, teplota +0,5°C, na silnici mokro = rozježděný zbytek sněhu, na chodnících klouzačka z břečky. Přehazovat budu nejdřív za týden, možná ještě později... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Ja osobne prehodím o 2 týždne, keď už skončia ranné mrazy, ktoré predpovedajú a ešte musím kúpiť poistné skrutky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 minulý víkend jarní pohoda, včera večer z Prahy 300 km na východ celkem zimní hnus, nejhorší úsek byl přes Buchlovské skorohory - 2cm břečky, nevím o čem je tady diskuze ty letní si dá pár bezmozků kteří se vrtí kolem komína po maloměstě a na nákup do teska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 (editace) ...................................ty letní si dá pár bezmozků kteří se vrtí kolem komína po maloměstě a na nákup do teska. jako bezmozek tě žádám,aby ses tu choval slušně......na nějaký urážení tady není nikdo zvědavej....to že v nějaky horní dolní xkm nad mořem je sníh neznamená že podle toho budu mít zimní do pulky dubna. bydlim v přibližny nadmořsky vyšce 230m sníh slez koncem ledna a měsíc je přes den nadnulou v noci nejezdim tak nevidim jediny duvod v mim případě jezdit na zimních. Editováno: 19. Březen 2011, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 jen cituji z již uvedeného příspěvku když už moralizuješ, tam ti to nevadilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 to bude asi tim že sem čet jen poslední příspěvěk......a nežaluj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 no nic já už nejsem žádná horká hlava a stejně zimní nechám ještě 2 týdny sníh byl dnes ráno i od 230 mn.m., nazdar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekdusek Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 jezdím ráno do práce a v po půlnoci domů, 17ky letní nízkoprofil, a brno uplná pohodička.. ale zítra jedu vysočinu tak uvidíme :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Já jsem přezouval 19.3 a před rokem jsem dokonce přezouval 28.2 a problém žádný nebyl, jezdím většinou po Brně. Jinak každý rok přezouvám kolem 15.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 ahojte nuz ja idem zajtra uz prehadzovat pneu myslim ze az tak zas mrznut nebude a na druhej strane momentalne beham len po meste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martius Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 (editace) Já už mám přezuto od soboty. Auto naleštěné, interiér vypucovaný - auto jako nové Editováno: 23. Březen 2011, autor: martius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 nuz auto bolo uz pred tyzdnom vylestene po zime len zas je spinave ale ma zas prsat tak to necham tak ale dnes idem na to konecne to bude normalne vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.