Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím pánové, nerad bych zakladal nové téma, ale co se týče mého problému, v sekci motor jsem nějak nenašel. Dnes se mi rozsvítilila resp. rozblikala kontrolka žhavení u fabie Sdi. Přijdu k autu nažhavim, pak auto hned chytlo a po nějaké době se ta kontrolka rozblikala. co jsem se tu dočetl, tak problém mohl být se spínačem brzd. světel. Těd jsem to zkoušel a brzdovky normálně svítí. Nesvítí mi nějakou dobu světla zpátečky, ale ta kontrolka žhavení do dneška neblikala. Jinak žhavicí svíčky se měnili na podzim. Pokud klesla teplota pod -10 st., tak motor naskočil až po druhém či třetím žhavení, jinak naskočí hned. Ta blikající kontrolka žhavení může značit i jiný problém než co se týče žhavení? Děkuji za tipy a rady.

Může to být víc věcí,např snímač zdvihu jehly G80. Svíčky to nepozná,takže tohle to určitě není.Každopádně je potřeba to dát na diagnostiku a přečíst závadu.

Upraveno od juke.box

Zdravím pánové ...

Ja som mal dávnejšie taký istý problém na mojej SDI , brzdový spínač sa tváril že je OK, a predsa to bol on. Vymenil som ho a OK. Ale pozri len tak zo srandy na tie páskové poistky, čo máš nad akumulátorom (je ich tam 6 ks, od 50 do 110 amperov), či sú všetky OK. -_-

Upraveno od Luďa
necituj takový slohy dlouhý!!

• Autor

Kamarádi díky za tipy. Zítra jdu na diagnostiku, tak uvidim co to ukáže. Pak napíšu co to našlo.

• Autor

Tak jsem byl na VAGU. Ukázalo to dvě chyby. První spínač brzdových světel a druhou si nejsem ted úplně jistej, ale myslím motor klapky sacího potrubí. Mechanik mi řekl, že se vymění ten spínač a tu druhou věc prý nemusím řešit. Co si o tom myslíte?

Podľa mňa má pravdu. Buď rád, že to je len taká banalita :palec2:

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

Za mě taky ten spínač a OK :palec2:

• Autor

Vyměním ten spínač a dam info jak jsem dopadl, snad to bude v pohodě.

• 3 měsíce později...

Mám problém, spínač jsem vyměnil za nový, zkontroloval všechny žárovky a pojistky a kontrolka bliká stále a světla pořád nesvítí :-(, poraďte prosím, co by to mohlo být. Díky

Pojistku zkus vyměnit. Mě se zdála taky OK, ale byla kaput. Vezmi ji z obvodu kterej 100% funguje a uvidíš.

Pokud to nebude ono, tak měřák-zkoušečku a jít po drátech a hledat, kde se ti ztrácí proud a napětí.

Mám problém, spínač jsem vyměnil za nový, zkontroloval všechny žárovky a pojistky a kontrolka bliká stále a světla pořád nesvítí :-(, poraďte prosím, co by to mohlo být. Díky

Zla poistka. Alebo si zle namontoval brzdovy spinac.;)

ještě není od věci chybu vymazat a auto projet...u mne pojistka ok, snímač vyměněn,ale šlapat to začlo až po krátké projíždce (možná to chvilku trvalo, než si to RJ osahala??) :)

ak má poistku OK,spínač správny a správne vymenený,tak stačí závadu vymazať a nemusí robiť žiadnu skúš.jazdu.....musí to hneď fungovať lol

u mne pojistka ok....spínač origo nový...chyba smazaná (VAG 0chyb)...po nastartování žhavení veselé dál blikalo, brzdovky nešly - ujel sem cca 300m párkrát promáčkl brzdove pedál, chcípl nastartoval a vše ok?? měnil sem podruhý....poprvé stačilo spínač vyčistit a máznout vazelíno, cca rok pak eště fungoval, podrué při výměně za funglovku mě to takhle potrápilo....já si to nevymyslel, jen píšu ze svý zkušenosti :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.