Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jako laik se ztrácím v různých označeních a odborných výrazech, proto se předem omlouvám za laický dotaz i za to, že možná již byl někde zodpovězen ...

Vloni v listopadu jsem objednal vůz Octavia 2, výbava Prima, motor 1,2TSI. Auto bylo dodáno letos počátkem února. V době objednání nebyla možnost doobjednat palubní počítač.

A nyní k mému dotazu:

Je možné do mého auta nějak "jednoduše" (= levně) dodělat palubní počítač? Jedná se mi hlavně o zobrazování průměrné a okamžité spotřeby (vše ostatní by byl "bonus" navíc). Pokud by to bylo možné, tak co by k tomu bylo potřeba, co by "uměl" a s jakou částkou počítat? A kdo by to udělal (prodejce asi ne)?

Prodejce tvrdí, že by bylo nutno vyměnit budíky, páčku u volantu, řídící jednotku, kabely, ... + práce. Cena že by byla rozhodně více než 10 tis. Kč, možná i dvojnásobek. To je ale "úlet" ...

Poradí někdo? Dík.

Musí se dávat nové budíky, podvolantová jednotka, a páčka s tlačítkama ovládání PP + nějaké to kodování. To měl prodejce asi pravdu, ale myslím že zde na foru najdeš lidi, co to zvládají levněji

Myslím, že stačí páčka s ovládáním pc. Kontaktuj místní členy Cosby, Vaša nebo Rolbař, ti vědí a umí rozfungovat :palec2:

stačí páčka a vše správně sladit

Musí se dávat nové budíky, podvolantová jednotka, a páčka s tlačítkama ovládání PP + nějaké to kodování.

Takhle to bylo např. u mého classica MR 06, (podvolantovku sem díky tempomatu nemusel měnit) tady už to má majitel podstatně jednodušší :)

ja som to robil na 1.9 TDI Family 4 / 2010 a stacilo vymenit podvolantovu RJ a packu a hlavne dat nakodovat nejakemu odbornikovi. Spolu s tym som nahodil aj tempomat /dôležita je ta podvolantova RJ -musi to podporovat / a počul som že najnovšie sa nedaju kupit pačky samostatne ale len spolu

ja som to robil na 1.9 TDI Family 4 / 2010 a stacilo vymenit podvolantovu RJ a packu a hlavne dat nakodovat nejakemu odbornikovi. Spolu s tym som nahodil aj tempomat /dôležita je ta podvolantova RJ -musi to podporovat / a počul som že najnovšie sa nedaju kupit pačky samostatne ale len spolu

Ahoj,

dodělával jsem to na své OIIFL 1,6 MPi r.v.2009 a musel jsem měnit i podvolantovou ŘJ..

přesně jak píše Vaša, stačí pačka, podvolantová jednotka - kroužek a nakodovat..

• 3 měsíce později...

Kde se dá ta podvolantovka s podporou pal. pc levně pořídit??? O jaký typ se přesně jedná???

Upraveno od bropol

mám doma jednu na prodej včetně páček pro pal.pc i tempomat.

• 2 měsíce později...

A

Upraveno od Boby77

• 4 týdny později...

Zjistili jste neco ? Ja kontaktoval Vasu, zatim vaham, abych si byl 100% jisty

• 2 měsíce později...

Tím bych chtěl poděkovat uživateli fóra Vašovi za perfektní instalaci palubního PC a tempomatu. U mého "atypického" vozu to šlo doinstalovat :-D ... Díky

A když mám Palubní PC a chtěl bych tempomat stačí páčka nebo i řj ?

podle me staci jen packa, ale spis k tomu ti rekne nekdo odborne znaly :)

závisí na modelovém roku

• 3 roky později...

A dalo by se určit podle Mr. 7.měsíc 2009 1.9 TDI jestli půjde,,nakodovat" pp na průměrnou a aktuální spotřebu apod.-tempomat mám.?

jj, na tomto roce a měsíci není problém PP dodělat

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.