Publikováno Červen 27, 200619 r Co vse musi byt v aute jako povinna vybava navic od 1.7.2006? Po jake dobe je lekarnicka prosla?
Červen 27, 200619 r Co vse musi byt v aute jako povinna vybava navic od 1.7.2006?Po jake dobe je lekarnicka prosla? Neni to nahodou na kazde lekarne napsane do kdy je OK ?
Červen 27, 200619 r jj, to by melo. a povinna vybava? ja beru lekarnu, trojuhlelnik a rezervu...jeste neco? jo mozna zarovky
Červen 27, 200619 r Autor jj, to by melo. a povinna vybava? ja beru lekarnu, trojuhlelnik a rezervu...jeste neco? jo mozna zarovky a co treba pojistky od kazdeho pouziteho druhu jedna? Btw nevim, zda je to na lekarne napsane, ale myslim, ze kazda ma trvanlivost 2 roky, pak neni OK!
Červen 28, 200619 r Co vse musi byt v aute jako povinna vybava navic od 1.7.2006?Po jake dobe je lekarnicka prosla? Nic Stále po staru: 1.pojistky po jedné od každé 2.žárovky po jedné od každé 3.zvedák 4.klíč na matice kol 5.náhradní kolo 6.lékárna 7.trojúhelník ad 1-5 vozidla vybavena z výroby ad 6,7 dovybavuje provozovatel btw lékárna -na každé je expirace,obsah se obměňuje při prošlé expirace,pokud není uvedena, od data výroby,kromě nůžek a špendlíků.
Červen 28, 200619 r Cau, takze nahradni sroub (matka) ke kolu uz nemusi byt? Výbavu řeší vyhláška 341(podmínky provozu)a té se nic nemění. U kategorie vozidel M ne,myslím,že tato povinnost je u vozidel kat. N. 341/2002 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva dopravy a spojů ze dne 11. července 2002
Červen 28, 200619 r jj, to by melo. a povinna vybava? ja beru lekarnu, trojuhlelnik a rezervu...jeste neco? jo mozna zarovky K čemu ti bude rezerva bez zvedáku a bez klíče?.....
Červen 28, 200619 r jj, to by melo. a povinna vybava? ja beru lekarnu, trojuhlelnik a rezervu...jeste neco? jo mozna zarovky K čemu ti bude rezerva bez zvedáku a bez klíče?..... tak cajk beru jako samozrejmost, nebo snad znas nekoho, kdo ho nema? muzu vypsat co vsechno mam pod podlazkou kufru, ale prislo mi to zbytecny
Červen 28, 200619 r Autor co lano?? nemusíš OK nebyl jsem si jist Ale budes na koni, pokud ho budes mit. Nejlepe to s tema okama...
Červen 28, 200619 r Autor Lekarnu mam v aute od koupi noveho vozu, coz je 06/2003, takze bych mel asi v patek zajit na aktualizaci do velke lekarny...
Červen 28, 200619 r Povinná výbava http://skodaoctavia.cz/zajimavosti/povinnaVybava.htm Máš to hezky zdokumentované,ale je rozdíl v tom co jsem psal já v 7:02 hod.?
Červenec 1, 200619 r a pokud se auto používá k podnikání tak snad i vesta pokud se nepletu Ano. A měla by být uvnitř po ruce a ne zašitá v kufru. Není povinná, ale hodí se - baterka (třeba malá), hajzlpapír, zapalovač a nůž.
Červenec 4, 200619 r Lekarnu mam v aute od koupi noveho vozu, coz je 06/2003, takze bych mel asi v patek zajit na aktualizaci do velke lekarny... ja ji mel taky proslou, v hypernove fungl nova za 159,- kc, takze zadna katastrofa
Červenec 4, 200619 r Autor Lekarnu mam v aute od koupi noveho vozu, coz je 06/2003, takze bych mel asi v patek zajit na aktualizaci do velke lekarny... ja ji mel taky proslou, v hypernove fungl nova za 159,- kc, takze zadna katastrofa Ja byl udelat aktualizaci proslych obvazu a naplasti, myslel jsem, ze kdyz to bude jen toto, tak to bude levne. Platil jsem pouze za obvazy a naplasti 149,- takze se vyplati koupit normalne celou a to pouzdro si echat treba na nahradni dily...
Červenec 4, 200619 r tak to je sila, ale predpokladal jsem to .. proto jsem tu starou vysypal rovnou do popelnice a zbyla mi krabice na bordel .. presne jak jsi psal .. cekal jsem ze nova bude 300-500, coz na pumpach tak zhruba bylo, ale v tehlech retezcich jak hypernova je to na pohodu, jeste je to zataveny do toho ochranyho igelitu s obrovskym datem baleni a datem expirace zezadu, takze uz se moc tesim jak to krysotum omlatim o hlavu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.