pasat Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Dodělával někdo i výhřed do zadních sedaček? Díky za info PASAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Hele takže když mam O1 2003 s manuální klimatizací a koupim sedačky s výhřevem, třeba L&K nebo RS, tak co musim všechno ještě vyměnit a kolik mě to bude stát? Proč se mění panel klimatizace? Já myslel, že se jen dá vypínač nahoru k výhřevu zadního okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 jsi v sekci OII a né OI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Jasný sorry, jen jsem v sekci O1 stejný téma nenašel, tak sonduju kdo co ví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Kde najdu ridici jednotku vyhrevu sedacek u OII? Predpokladam, ze kdyz je stejna s Fabii od r.v. 2005 (tj. jedna pro obe sedacky), tak ze bude umistena na stejnem miste, tj. pod sedackou ridice. Je to tak, nebo ji mam hledat jinde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 práveže je pod sedadlom spolujazdca...... hľadaj ju tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Dodělával někdo i výhřed do zadních sedaček? Díky za info PASAT Nikdo nedělal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Prosim vsechny, nemate nekdo el. schema vyhrivani prednich sedacek do OII predface? Nekozene sedacky Stahnul jsem si el. schemata, ale tam to nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Prosim vsechny, nemate nekdo el. schema vyhrivani prednich sedacek do OII predface? Nekozene sedacky Stahnul jsem si el. schemata, ale tam to nemam daj mail tu mi to nevojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Hodlám je asi vyměnit za komplet jiné sedačky co maj výhřevy z výroby.. bude krom noveho climatroniku ještě něco potřeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Budeš mít i kabeláž??? Musíš připojit napájení, BSG jednotku, jednotku climatroniku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 a hlavně nezapomenout na kabeláž mezi svorkou v podlaze a sedačkou, ta se často opomíjí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Tak ze sedačky tam kablík tuším se zelenou svorkovnicí snad bude jenom tu kabeláž z podsedačky ke klimatiku mít nebud.. Máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 daj mail tu mi to nevojde Muzes mi prosim take poslat schema zapojeni vyhrivani sedacek na y-mejl: DRYVER@centrum.cz Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato14 Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 buduci tyzden idem na to pak sem hodim navod decky som kupoval tu na fore od nejakeho chalana z sk , su to original 4ks + kabelaz RJ vyhrevu , potom vam staci iba vymenit climatronic, a bud si vyrobit alebo kupit kabelaz od konektoru pod sedadlom do vozu , schemu som si zbezne pozrel a do climatronicu idu dva kable cez ktore ovlada vyhrev jeden kabel do bsg a pak nejake to + na poistkovu , na prvy pohlad to nevyzera tak strasne , jednine co by som potreboval je zistit ci sa to pak ma nakodovat cez VAS lebo climaytronic som si iba tak pre lepsi pocit uz prehodil :-))) a blbne mi kurenie, zapnem , ide a pak za 10 sek pozatvara klapky ale ventilator ide len vzduch sa nedostava do fukarov tolkoto odomna , buduci tyzden budem mudrejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 buduci tyzden idem na to pak sem hodim navod decky som kupoval tu na fore od nejakeho chalana z sk , su to original 4ks + kabelaz RJ vyhrevu , potom vam staci iba vymenit climatronic, a bud si vyrobit alebo kupit kabelaz od konektoru pod sedadlom do vozu , schemu som si zbezne pozrel a do climatronicu idu dva kable cez ktore ovlada vyhrev jeden kabel do bsg a pak nejake to + na poistkovu , na prvy pohlad to nevyzera tak strasne , jednine co by som potreboval je zistit ci sa to pak ma nakodovat cez VAS lebo climaytronic som si iba tak pre lepsi pocit uz prehodil :-))) a blbne mi kurenie, zapnem , ide a pak za 10 sek pozatvara klapky ale ventilator ide len vzduch sa nedostava do fukarov tolkoto odomna , buduci tyzden budem mudrejsi ano samozrejme musis vyhrievanie sedadiel nakodovat v BSG...., okrem toho urobit zakladne nastavenie klimy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 V Climatroniku robíš základní nastavení, o BSG nic nevím, nic sem nekodoval a funguju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato14 Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 decky sorry za kvalitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 K čemu tam máš DP se schématy? Je to jenom o nacvakání, když to máš takhle pěkně Já musel dokoupit ten kablík (konec) a stálo mě to 1000Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 skus pozriet do kodovania BSG a najdes tam moznost zaskrtnut vyhrievanie sedadiel, to ale neznamena ze bez toho to nefunguje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 prosim, nevite kde sehnat decky na zadni sedacky? Marne je hledam a stale nic A priblizna cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Stalkere: blbá odpověď, ale skusil bych asi škodovku.. ale nechcu raději vědět cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 asi na to hazim bobka...vzadu budou mit hold smulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 buduci tyzden idem na to pak sem hodim navod ... Cau udelej prosim hodne fotek, a vyfot kam davas ty konektory, kam co pajis, kudma tahas draty, na co is dat pozor atd atd. Ja se na to taky chystam - mam uz doma snad vse a kdyz sem se dival na ty kilometry dratu, tak mi jde z toho hlava kolem. Jo do toho klimatroniku se napoji jen 2 piny do stavajicich volnych konektoru, nebo tam jde vic dratu?? Takze cekem na podrobny navod s hromadou fotek Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 přesně tak jak píše driver , taky se na to chystám kam zapojit piny do climatroniku , bsg a napájení díkyyy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.