Přejít na obsah

Fouká vám z víčka na víku motoru?

peetr

Doporučené příspěvky

ja když zdelam vičko od oleje pri nastartovanem motoru tak to i strika olej a funi jak kobyla

ti osli ve skodovce tam mohly dat aspon nejakej kryt pod vičko protože když v zime nastrika olej na vicko ze spodu a skondenzuje tam para tak se tam tvori ta hnusna bila sracka

a to mam najeto 53tis. neboj je to normalní

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem konečně vyhodil ten hnusný plastový zakrývač motoru. Nacvakl víčko. Enomže když je sundám, tak z toho dost fouká, že by to po 75000 bylo tak vychlastané?

Hoď sem foto, jak vypadá motor bez toho !

Já bych ten kryt tam radši nechal, přecejenom to ten motor trochu chrání před bordelem, nee?

Odkaz ke komentáři

http://www.petr-blansko.ic.cz/fotogalerie/fabia-motor/

bordel se tam stejně dostane spodem

je to jenom abyste se nespálili a neukradli knowhow

drží to jen 2 šrouby desítky

Dík za fotky -_-

Mě tam ten kryt tolik nevadí, ale přímo bytostně mě tam sere ta pitomá škatule se vzducháčem a kryt na baterku !!! :angry::angry::angry:

Bez demontáže se nedostanu ani ke svazku, ani k nádobce serva, ani si nevyměním pitomou prasklu žárovku (mj. za 1 trestný bod) a nádobka brzdovky je taky s přístupností na štýru......

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...