lada Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Potřebuji to vědět, protože když mi tam měnili tenhle olej tak byl tmavě hnědej.Hodně tmavej. Ted tam mam jinou znacku a je krasne svetlej jak ma nejspis byt. Takže jestli neni agip tmavej tak ty svine mi tam dali zase vyjetej olej a jezdil jsem s nim rok navic reklama Servis ve Strasnicich AGIP Průběžná 90 Praha 10 (Kdybych měl zvedak nebo rampu tak si olej měnim sam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Ani zvedak, ani rampu nepotrebujes.... Staci vyjet treba na obrubnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tappaja Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Ani zvedak, ani rampu nepotrebujes.... Staci vyjet treba na obrubnik ..a nejlip to delat rovnou nad kanalem Jinak k ty barve, at je svetlej nebo tmavej, tak by mel bejt NOVEJ olej cirej, proste jako med.(samozrejme ze ne tak hustej) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_bastien Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Jezdi na Vinohradskou naproti VZP (z města ven na pravé straně) je malý vjezd na dvůr domu, kde jsou starší garáže. Na počkání ti vymění olej bez objednávání. Kup si filtr, šroub+podložku, olej a za 20 min odjíždíš za pár korun. Po celou dobu stojíš u zvedáku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 olej jsem si byl vyměnit to už je ok, ale sere me to ze mi tam dali starej.To je mi jasny ze meli litr do kapsy.Doufam, že to nic neudělalo motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Skvělý... To bych je asi zabil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 no adresu tam mas tak muzes vsechny v tom servise vymasakrovat a mrtvoly polij vyjetym olejem at se nazerou všude pracujou jenom kurvy. Já jsem snad jedinej slusnej clovek v CR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Já bydlím ve Strašnicích akorát mi uniká kterej servis to konkrétně je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tappaja Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Me se nezda, ze by ti tam dali starej vyjetej olej, to snad ani tomu nejvetsimu hajzlovi nestoji za ty mozny nasledky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 I novej olej může mít tmavou barvu. Může být do hněda, tmavě zelena a nebo takovou světlou medovou barvu. Nevěřím tomu že by ti tohle v nějakém servisu udělali, myslím si že by se jim to nevyplatilo, jak píšou výše. Pokud si tím jsi ale 100% jistý tak určitě znáš svá práva. Jinak jak jsi to vlastně zjistil? To jsi u toho stál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Jates Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Švára minulé léto měnil mot.olej u nas na chate, koupil nejakej olej asi za 800,- 5 l uz si nepamatuju znacku byl normalně zavrenej z vyroby jak ma byt a jeho barva pripominala normalne vyjetej olej jako do šedo černa , takze bych rekl ze je to normální. p.s bbyl to nejakej spešl olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 29. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 ne vyzkousel jsem si to na měrce no a ted na měrce je krasne svetlej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_NEMO Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 No, také jsem zažil něco podobné. Nechal jsem si vyměnit olej a filtr v servisu(dal jsem vlastní Shell 5W30 Diesel Ultra) a pak jsem se asi po 500 km podíval na měrku- byl černý. Nadával jsem na ně(že mi ho asi vůbec nevyměnili) a olej pro jistotu vyměnil o 5000km dříve a sám. A bylo to stejné(do 500 km ztmavnul). Prostě ten olej velmi dobře rozpouští karbon a usazeniny a hned ztmavne. Oleji který je celou dobu světlý bych moc nevěřil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Jenze olej netmavne jen tim, ze cisti motor. Olej je teplotne velmi namahany, a sami vite jak vypada olej ve fritaku, kdyz ho pouzijete vickrat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Dnes jsem dával do Supíka Agip 505.01 a taky měl tmavší barvu,ale byl krásně čistý,průhledný,jako med.Ale ujedeš 1000km a je černý jak boty,alespoň u TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.