Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

bohužel se mi na mé OII stala nehoda a mám rozbité čelní sklo. Proto přemíštím že při výměně bych si nechal namontovat deťový senzor a samozatmívací zrcátko. Najde se tu někdo kdo by to zvládl?

V případě že ano, prosím ozvěte se na tel: 725338715.

Samozatmívací zrcátko už jsem montoval, ale dešťový senzor ještě ne. Musel by jsem se podívat jak je to navázaný na centrální jednotku.

• 2 týdny později...

to me take zajima, pokud nekdo ma informace jak na to a jak je to s cenou, nebudu jiste sam kdo o tom uvazuje take.

• 8 měsíců později...

Jde to bez problemu napojit. Klidně to Vám i udělám. Celý set zrcatko, cidlo, kabelas, atd. pocítejme 3200,- + montáž

p.s. nepřemýšlel někdo z Vás na dodělání LEDek do spodku zrcátka na osvětlení interieru. Já v noci nevidím co mám v jumboboxu.....

já mám lapičku ze Supa a svítí to pěkně

hod foto :)

možná je v tématu o mém autě..

• 10 měsíců později...

zna někdo čísla dilu samostmivaci zrcatko+deštak na facelift

• 3 měsíce později...

Ahoj, vadí mi moje obyčejné vnitřní zrcátko, oslňují mne občas, a když jsme museli dříve jezdit Oply, ty to měly automaticky /Astra, Vectra/. 

Dá se takové zrcátko koupit ? Nikdy jsem moc nestudoval, jak to funguje, musí to mít nějaké napájení ? děkuji

Musíš mít dešťový senzor aby jsi si mohl koupit zatmavovací zrcátko. Pak jen dodělat kabeláž.

No ten nemám. Tak smolík. Ale díky.

Je som dal v auto-skle nalepiť iba držiak zo starého skla čo tam mali rozbité a stálo ma to 6€

zrkadlo z vrakáča za 30€ aj s konektorom a chodí to OK.

Dažďový nemám ani my nechýba. Na zrkadlo je dôležité dať napájanie po otočení kľúča a funguje -Tý zručnejší si privedú a zapoja aj ovladanie od vnútorného osvetlenia a spiatočky.

tak to bych si určitě dal práci navíc a zapojil i ten dešták

Ak nechceš meniť sklo tak to na tomto mieste nepôjde - ostane tam pôvodný držiak zrkadla 

dažďový dá ak budem meniť sklo ale ak nemusím nemením.

Netreba meniť sklo.

tak to mi řekni jak tam ten dešták přiděláš?

No normálne si nalepíš držiak  senzora (1K0845543) vedľa speťáku (postupov je tu plný net napr. bratia Poliaci)

http://forum.skodaclub.pl/post147790.html 

Dokúpiš ešte kritiky  1T0 955 737 Y 20A a 1T0 955 738 Y 20 s W Tourana. Potom  čakáš kým sa ti nerozbije sklo a dáš senzor do originál držiaku speťáka.

tak to je pěkná prasečina z toho polského webu.. deštový senzor mám být v držáku přímo pod samostmívacím zrcátkem...

no hnus a radeji bez destaku nez takhle....

Je to vec názoru nikoho nepresviedčam aby to tak spravil, ja som len chcel pomôcť ľudom ktorý chcejú nejaké vylepšenia ale za rozumný kompromis.

P.S. Dažďový senzor funguje aj ako svetelný senzor čiže dal som aj prepínač s AUTO (dokonca netreba ťahať ani kábel z vypínača do BCM, respektíve u mojej OII tam už bol  :kol-28:  ) a nakódovať.

Moje náklady: 20 E vypinač s funkciou auto (fórum); 30 E senzor (fórum); držiak senzoru, krytky senzoru, primer, lepidlo, konektor, piny, kabel....20E (skoda)  

Suma sumárum za 70 EUR mám AUTO svetla + Coming a Leaving home  a AUTO stierače :kol-33:  .

post-1850-0-42076600-1364319783_thumb.jp

post-1850-0-00817100-1364319808_thumb.jp

post-1850-0-14679600-1364319835_thumb.jp

Upraveno od RELAX

• 6 měsíců později...

Vedel by mi niekto z ETKY vycitat cislo toho drziaka samostmievacieho spatneho zrkadla, ktory sa lepi na sklo? Dakujem.

• 1 měsíc později...

Dokoncil som dazdovy/ svetelny senzor + samostmievacie spatne zrkadlo. Robil som to bez vymeny skla a vsetko funguje normálne aj ked sklo pod senzorom nie je v najlepsom stave. Ak je zaujem urobim foto. Jedno co ma sklamalo je to ako mi v autoskle nalepili drziak...kedze pod drziakom nie je cierny raster, nevyzera to velmi elegantne.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.