Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nevite nekdo, jestli se da zbavit funkce steracu, ze pri ostriknuti predniho skla jeste jednou okno setrou asi po 10s? Dik

Řeším se servisem jiný problém a to se zadním stěračem (viz. OII jiná sekce).

Viděl jsem na VASu, jak jsme projížděli možnosti nastavení, že tato funkce jde vypnout. Doporučuji servis a tam to s technikem nastavit. Zdravím .....

• Autor

Dik moc, hned mam lepsi naladu. Leze to na nervy :)

Musí se provést kodování.

Bolo by super vypátrať, kde a ako sa to kóduje, určite to poteší viacej ľudí. :D

jde to, nedávno to tu někdo psal. Hledej !

Na Fabiu som to videl, ale na OII?

• Autor

Taky jsem to na Fabii uz videl. Vcera jsem se byl zeptat v servisu, jeste nikdy to nedelali, ale podivaji se na to. Octavia ma uz hodne funkci, takze by to jit melo.

Docela zajimave je, ze se da naprogramovat i denni sviceni. Neni potreba zadne rele, jako u fabky.

Ja som to ziadal vypnut v servise, odpoved bola, ze sa to neda... ak sa to naozaj da, hodte sem niekto prosim blizsie info.

Ja by som dokonca privital aj vypnutie automatickeho stierania po pouziti ostrekovaca skla (zotiera to zbytocne vela krat a ked dojde kvapalina, tak to narobi poriadny bordel)

M.

to nechapu, ty bys chtel ostrikovat bez stirani? ja az ted, po roce a ctvrt co OII mam zjistil, ze kdyz prsi a mam pusteny sterace na druhou polohu, tak jakmile zastavim, automaticky se to prepne na cyklovac a jakmile se rozjedu, zase se to samo prepne na normal.docela dobra vychytavka

Zába - to denné svietenie sa dá nakódovať, ale len u novších Fabií. Tie staršie potrebujú stále nejaký ten HW navyše.

to nechapu, ty bys chtel ostrikovat bez stirani? ja az ted, po roce a ctvrt co OII mam zjistil, ze kdyz prsi a mam pusteny sterace na druhou polohu, tak jakmile zastavim, automaticky se to prepne na cyklovac a jakmile se rozjedu, zase se to samo prepne na normal.docela dobra vychytavka

Tak toto som tiez len nedavno zistil a to mam octu uz rok a pol :D

Diamant: Denni sviceni se da u novejsich Fabii nakodovat? O tom vubec nevim... Mas nejake presnejsi informace? Doted jsem byl presvedcen, ze to nejde, jen s relatkem...

• Autor

Taky jsem si to myslel a docela by me zajimalo, jak se to da udelat.

Uz to sice nakodovany mam, ale ve sve hlave :smich:

U kokty II se poslední setření vypíná podobně jako,když kodujete přístrojovou desku na octavii.Teda součtem čísel.

To nevím, že by se denní svícení na Fabii dalo nakódovat? taky mě to zajímá. Jinak u Octavie II se slzný stírání deaktivuje v dlouhým kódování BSG, stejně jako konfortní funkce zadního stěrače, denní svícení atd.

Maverick - fakt ide, ale už to príliš nesledujem, takže neviem ako a ani od ktorého dátumu to už autá majú. Ale myslím, že sa niekto ozve a poradí.

Maverick - fakt ide, ale už to príliš nesledujem, takže neviem ako a ani od ktorého dátumu to už autá majú. Ale myslím, že sa niekto ozve a poradí.

Tak to jseš jedinej co něco takového tvrdí, tak jestli můžeš zkus poradit

Poprosil som kamoša, po sviatkoch sem snáď nakukne a poradí.

U Fabie denni sviceni nakodovat dle servisu nejde. Aspon u Elegance MR05. Jedina moznost je rele.

Tak tak, u Fabie sa denné svietenie nekóduje, zapája sa relé.

Kódovanie stieračov a ďaľších vecí sa u O2 robí úplne inak, ako u Fabie. U Fabie sa zmení interval, u O2 treba zmeniť správne čísielko cez long coding.

Bohužiaľ, zatiaľ sa mi nepodarílo zistiť, ako zmeniť to zotretie po ostreknutí ani pípanie po zamykaní auta. Ani odborníci v servise neporadili, vraj sa nedá :wacko:

Ale dá.....

Ja tiež vravím, že všetko sa dá! Ale zatiaľ nebol čas vŕtať sa v tom...

Holt ale čo by človek čakal v autorizovanom servise, keď mechanik (vraj najlepší zo servisu) povie, že to nepôjde, lebo taký kód motoru (BXE) mu jeho VAS neponúka :huh:

To nevím, že by se denní svícení na Fabii dalo nakódovat? taky mě to zajímá. Jinak u Octavie II se slzný stírání deaktivuje v dlouhým kódování BSG, stejně jako konfortní funkce zadního stěrače, denní svícení atd.

Co je mysleno za funkci - komfortni funkce zadniho sterace?

Igor: Sorry, mozna jsem neprecet vsechny souvislosti, ale co je to za motor BXE?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.