Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Fabie mi při volnoběhu poskakuje, motůrek se klepe. Všechny silentbloky na motoru včetně hokejky dole jsou vyměněny. Při sešlápnutí spojky vibrace zmizí a motor se zklidní..Takže diagnóza je asi jasná. Originální setrvačník má 158tis najeto takže je zralej na výměnu. Chci to vyměnit komplet a při té příležitosti tam prdnout lamelu s organikou od renovaku. a teď k mé otázce.. Poradíte mi někde kde seženu Komplet nebo po částech spojku+setrvačních od Sachs za nějakou příznivou cenu? Vím že je tu plné fórum škodovkářů, určitě má někdo nějaké možnosti, či slevy budu rád když pomůžete. Když si dáte nějakou marži i pro sebe a bude to stále levné a nové tak mi to nevadí..

Upraveno od tholis

koukal jsi na cc-autodily > lamela, přítlačák, setrvák a ložisko cca za 13t.

• Autor

Koukal jsem tam, ale i tak bych se chtěl dostat o něco níž :);) Přecijenom je to opravdu pálka.

Co máš za úpravy, že chceš dávat organiku? Bohatě by měla stačit HDS směs. Mě krouťák v popisu držela originální lamela, teď mám HDS a žádný problém není.

• Autor

pulux: žádné, ale časem bych si nějaké přál tak tam chci mít rezervu:) Na víc než 260HP a 490Nm nikdy vživotě nepůjdu ale..Pravděpodobně ale budu mít 200HP 420Nm..

Zdar,

trha ti to s autom poriadne pri volnobehu? Alebo len mensie vybracie z motoroveho priestoru? Ako sa to vlastne presne v tvojom pripade prejavuje?

• Autor

Tak při brždění motorem mi začne od levého kola něco pískat, při sešlápnutí spojky to ustane. Při volnoběhu se spuštěnou spojkou se motor klepe, po chvilce a při teplém motoru více a to tak že to cítím i na volantu. V zimě při studeném motoru byl slyšet i kovový zvuk... Při sešlápnutí spojky přestane..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.