Přejít na obsah

Dvouhmotnostní setrvačník 1,9TDI na spojku 240mm


tholis

Doporučené příspěvky

Fabie mi při volnoběhu poskakuje, motůrek se klepe. Všechny silentbloky na motoru včetně hokejky dole jsou vyměněny. Při sešlápnutí spojky vibrace zmizí a motor se zklidní..Takže diagnóza je asi jasná. Originální setrvačník má 158tis najeto takže je zralej na výměnu. Chci to vyměnit komplet a při té příležitosti tam prdnout lamelu s organikou od renovaku. a teď k mé otázce.. Poradíte mi někde kde seženu Komplet nebo po částech spojku+setrvačních od Sachs za nějakou příznivou cenu? Vím že je tu plné fórum škodovkářů, určitě má někdo nějaké možnosti, či slevy budu rád když pomůžete. Když si dáte nějakou marži i pro sebe a bude to stále levné a nové tak mi to nevadí..

Editováno: , autor: tholis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak při brždění motorem mi začne od levého kola něco pískat, při sešlápnutí spojky to ustane. Při volnoběhu se spuštěnou spojkou se motor klepe, po chvilce a při teplém motoru více a to tak že to cítím i na volantu. V zimě při studeném motoru byl slyšet i kovový zvuk... Při sešlápnutí spojky přestane..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...