omaky Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 (editace) Pozdravujem všetkých, mám taký problém neviem síce presne ako to funguje, ale pri zatlačení /trúbení/ na stred volantu a na pravej strane volantu mi klaksón v pohode trúby, ale na ľavej strane čo je počas jazdy pohodlnejšie a lepšie mi klaksón netrúby.Poraďte mi prosím včom može byť problém. Ďakujem Ešte by som zabudol mám octavku1 2004, multifunkčný volant/tempomat,ovl.rádia na volante/ Editováno: 31. Březen 2011, autor: omaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 kdyz to na pravy strane normalne troubi, tak vse od volantu dal bude OK zkus vyndat airbag a kouknout na kontakt levy strane - nehledej tam zadny spinac, jen se tam dotykaji plosky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omaky Vloženo 31. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Dík za radu vyskúšam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.