Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ja si myslim, ze v obci je to 80km/h, ale pan ucitel AUTOschool rika 90km/h, tak jak to tedy je? <_<

Jasně,že 80km/h.Pan učitel se asi spletl. :D

Ja si myslim, ze v obci je to 80km/h, ale pan ucitel AUTOschool rika 90km/h, tak jak to tedy je? <_<

Už jsem ho sprcal lol

Už jsem ho sprcal lol

jou, to jste rostacili coz :smich::p

Vy jste měkkejši, já vůbec na znamení nezastavuju. Jen zpomalím, ukážu mu  fuck , šlápnu na plyn a jsem v p*deli. nikdy se mi nestalo, že by mě někdo honil nebo obesílal.

tak to budeš peknej tvrďák... ;) Hlavně, že tomu co jsi napsal, sám věříš. :D

:smich::D
clovece a kde byli zasity? kol107

sis nevsim tech tabuli jak krava s inforadarem?

clovece a kde byli zasity? kol107

U toho Hlaváku jsem je taky nenašel, bych řek, že to fachá jako parkovací senzor, když je poprvý ucejtí, tak pípne, pak zrychluje, ale od tý Průmyslovky to je dálka...

no a novinari neprekrocili rychlost bo co? :-)

• Autor

jen pro info :ph34r: - nove radary v Prag

post-18-1154431626.gif

o vikendu vysla lepsi mapka -_-

post-18-1154431719.jpg

chlapi, s chutí bych je šel zmrdy jedny defenestrovat. Kurňa, jdeme? Pojďme zorganizovat akci a všechnu tu pakáž vykopat. No jo, vždyť jsme v ČR, kde jsou samí posránci co raději budou nadávat v hospodě. Jsem snad u nás nezapsal, že by někdo nějak projevoval nespokojenost drsněji jako třeba ve Francii. A ti zmrdi se nám tlemí do xychtu.

Jak tak tady čtu kde jsou radary a tak... radši jsem někdo hodtě jízdní řády to bude asi potřeba více když nikdo z nás nebude mít řidičáky...

jasně namísto témat "jak na radary", řešme raději "jak na revizory" :D

a budeme si sem davat jejich fotky, at je pozname....neprijdou si na nás :D

A založíme Karosa klub... ;)

chlapi, s chutí bych je šel zmrdy jedny defenestrovat. Kurňa, jdeme? Pojďme zorganizovat akci a všechnu tu pakáž vykopat. No jo, vždyť jsme v ČR, kde jsou samí posránci co raději budou nadávat v hospodě. Jsem snad u nás nezapsal, že by někdo nějak projevoval nespokojenost drsněji jako třeba ve Francii. A ti zmrdi se nám tlemí do xychtu.

OK, kdy, kde a v kolik dáme spicha? ;)

• Autor

A založíme Karosa klub... ;)

lol jj a nebo "Bicycle Club" nebo "On Foot Club" :smich:

tak kdo prisel ted o nejaky body? lol:smich::smich:

lidi ja se mam na me body neplatej,ja chodim pesky :D-_-lol:smich::smich::smich::smich:

Vcera jsem vezl vecer znamou z letiste, seru se nasranej po jizni spojce k letisti 90tacho, minimalni provoz a v zrcatku vidim xenony, a uz me predjizdi tak ve 140 stribrne BMW5 a pak jeste dva medvedi C-klasse, v tom samem useku jsem potkal rozpadajici se policejni Feldu, kterea se za nima ani nesnazila jet, byl jsem nasranej jeste vice.

Pri ceste z letiste u barandaku vidim v protisemru rozekany BMW3 slabe prselo asi dostal smyk, jeste ze to nebylo ve dne to by byl kolaps.

Obycejnym prazakum fakt nezavidim.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.